Larisa vrea să părăsească casa cu orice preț. Care este, de fapt, motivul pentru care vrea să plece acasă. Urmăriți o ediție plină de suspans ”Casa Iubirii”, sâmbătă, 30 iulie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 30 iul 2022, 11:12

Larisa nu vrea să mai rămână în Casa Iubirii, astfel le-a cerut băieților să o voteze în gala de duminică.

Ionuț nu este de acord cu decizia Larisei, chiar dacă nu mai sunt împreună, acesta nu vrea să o lase să plece. Larisa vine în casa băieților și le cere ajutorul, spunându-le că nu mai vrea să rămână în competiție. 

Larisa vrea să părăsească Casa Iubirii, iar Ionuț complotează împotriva ei

Ionuț nu admite ideea ca Larisa să plece acasă, astfel îi cere ajutorul Biancăi, care nu prea pare încântată de faptul că tânărul o cheamă pe la colțuri să discute.

Larisa apelează la băieți și le cere să o voteze în gală, căci locul ei nu mai este în această competiție.

Citeste si: Tachinările la adresa Alexandrei continuă, iar reacțiile sale generează comentarii din partea celorlalți concurenți. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Casa Iubirii”, vineri, 29 iulie, de la ora 10:00 și de la ora 16:30, la Kanal D!

”Vă rog din tot sufletul meu, fără tine, te rog, du-te acolo că vin după la voi. Vreau să vă rog din tot sufletul meu să mă votați pe mine. Dacă eu nu mai am cuplu în casă... nu mai vreau să stau. Nu mai vreau să mă împac cu Ionuț”, le-a spus Larisa băieților.

Ionuț i-a cerut Biancăi să vorbească cu Larisa și să o convingă să plece acasă, căci locul ei este aici, lângă el.

Ionuț: Vorbește tu un pic cu Larisa.

Bianca: Eu vorbesc, dar nu vrea să mă asculte. Eu nu am nicio autoritate.

Ionuț: Tu știi ce probleme au fost, cu noi doi?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca: Știu...

Ionuț: Păi și atunci?

Bianca: Nu contează! Dar acum ce s-a schimbat?

Ionuț: Ea nu mai face asta.

Bianca: De unde știi?

Concurentul ar face orice pentru ca fosta lui iubită să rămână în casă, însă, Larisa pare mai hotărâtă ca oricând și nu pare că ar vrea să dea înapoi. 

Emanuel a pus ochii pe Alexandra, așa cum a făcut și cu ceilalți băieți, bruneta pare că-i ia peste picior și niciunul nu pare pe măsura ei. Acesta vrea să se apropie de ea, însă nu are acordul ei.

Citeste si: Reacția lui Adrian în momentul când Nicolas îi spune că Bianca îl place: "Ce să zic, făceți-vă de cap!" Cum a comentat concurentul eliminat decizia Biancai

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?