"Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Tragedie cumplită în România! Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

Author: Marina Ionescu

Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

Sursa: Pexels.com

Accident teribil în județul Dolj! Doi tineri s-au stins din viață, după ce au mers cu viteză pe un drum ud după ploaie și fără marcaje rutiere.

Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alți trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave, după ce au gonit cu mașina pe un drum ud după ploaie. Potrivit mai multor înregistrări, una dintre victime transmitea goana de pe șosele destul de des în mediul online.

Citește și: Cum ar fi putut evita Adrian tragedia rutieră care i-au adus lui și fiicei sale, Flori, sfârșitul. Greșeala care ar fi putut fi evitată cu ușurință

"Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Tragedie cumplită în România! Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alți trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

Gabriel, unul dintre supraviețuitori, făcea live pe Facebook aproape zilnic, în timp ce conducea mașina cu viteză. Azi-noapte, tânărul a făcut schimb de locuri cu verișorul său, Florin.

Din păcate, la mai puțin de 10 kilometri de casă, într-o curbă, Florin a pierdut controlul mașinii și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate.

Tânărul nu a mai apucat nici măcar să frâneze. Polițiștii au găsit schimbătorul blocat în viteza a cincea.

Citește și: Accident grav în Râmnicu Sărat! Doi copii au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a dat prioritate pe trecerea de pietoni

''- Hai, șofer!

- Haide, haide!

- Acum merge cu 170, fii atent!

- Las-o ușor, Mihai!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

- Până nu ia 200, nu se lasă!

- Du-te tare!''

Citește și: „Drum lin către ceruri, verișorii mei. Prea devreme ați plecat”. Lacrimi și durere pentru Florin și Cosmin, cei doi verișori care și-au pierdut viața într-un accident cumplit

Impactul a fost extrem de puternic, încât cei doi tineri care se aflau pe scaunele din față n-au avut nicio șansă.  Cei care se aflau pe bancheta din spate, printre care și un adolescent de 16 ani, sunt în stare gravă la spital, unde luptă să trăiască. 

Vecină:  ''Știu de ei că erau copii cuminți. N-au făcut probleme niciodată. Au fost oameni, și-au făcut casă nouă, au muncit pentru ea.''

Un dosar penal pentru ucidere și vătămare corporală din culpă urmează să stabilească exact în ce condiții a avut loc accidentul cumplit.

Citește și: Un pilot a fost prins beat înainte să piloteze un avion cu 266 de persoane la bord. Ce decizie au luat autoritățile?

„În noaptea de 30/31 iulie a.c., 00.36, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Dobridor.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat, de 25 de ani, din comuna Moțăței, în timp ce conducea un autoturism din direcția de mers Moțăței către localitatea Unirea, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de mers, părăsind partea carosabilă şi intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și încă un pasager aflat în autoturism au decedat. Totodată, ceilalți pasageri, doi tineri de 22 și 26 de ani și un minor de 15 ani, toți din localitatea Moțăței au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați de urgență la o unitate medicală" , au transmis reprezentanții IPJ Dolj.