Lasă greul pe umerii unor profesioniști care te ajută să te muți oricând dorești!

Author: Oana Iosif

Mutatul nu este pe lista nimănui la categoria activități preferate. Pe bună dreptate, deoarece a te muta implică un efort considerabil, stres, planificare și timp special alocat. Trebuie să găsești ajutor pentru manipularea și transportul mobilei, pentru împachetat sau demontat anumite piese de mobilier. Uneori programul tău nu corespunde cu al celor care ți-au promis că te ajută. Însă, din fericire, poți scăpa de efortul și de stresul unei mutări apelând la o firma de mutari Bucuresti.

Poate te gândești că ai face o economie realizând mutarea pe cont propriu. Însă de cele mai multe ori situațiile neprevăzute generează o cheltuială mai mare decât costul unei mutări realizată de o companie. De asemenea, nimeni nu dorește o mutare cu peripeții, din contră mutarea trebuie să fie sigură, eficientă și rapidă. O echipă de profesioniști în mutări se poate ocupa în întregime de tot procesul și te scapă de povara căratului, transportului și aranjatului mobilei. Toate aceste avantaje le obții la un preț accesibil și corect.

Află cum te poate ajuta o firmă de mutări mobilă și care sunt principalele avantaje!

Pentru a te muta trebuie să planifici și să-ți eliberezi o zi sau două din calendar pentru a avea timp să te pregătești. Ideal ar fi să nu depinzi de disponibilitatea altora și să te muți atunci când ai nevoie. O firmă de mutări mobilă îți stă la dispoziție atunci când dorești și îți răspunde cu promptitudine atunci când ceri ajutor. Echipa de mutări cunoaște cât de dificilă poate fi o mutare pentru cineva mai puțin pregătit.

Un alt avantaj este că o firmă specializată în mutări și transport mobilă se ocupă de toate cele necesare pentru ca mutarea să se realizeze eficient, în siguranță și într-un timp optim. În funcție de cantitatea și tipul de mobilier și bunurile ce trebuie mutate, o companie de mutări este pregătită cu toate echipamentele și uneltele necesare pentru a demonta, a împacheta, a manipula, a transporta, a monta și a aranja mobila pe poziții, la destinație.

Ținând cont de nevoile și preferințele tale echipa de mutări concepe un plan, pe care îl vor urma întocmai. Mobilierul greu sau obiectele de valoare vor fi protejate împotriva loviturilor și zgârieturilor cu ajutorul unor folii și cartoane speciale. La cerere mobila se poate demonta pentru transport și remonta la noua locuință. O firmă de mutări dispune de asemenea, de o flotă de vehicule utilitare, de dimensiuni diferite, special echipate pentru a ancora și a proteja bunurile și mobila în timpul transportului.

În acest fel, o firmă de mutări mobilă te scapă de efort, de stres, poate realiza mutarea în siguranță oricând dorești și oriunde dorești în București sau în provincie, punând la dispoziția ta autoutilitare special destinate mutării. Poți face chiar economie apelând la un singur serviciu profesional ce te poate ajuta cu toate aspectele ce țin de o mutare.

Alege o firmă de mutări ce oferă servicii potrivite cerințelor tale!

Dacă dorești să colaborezi cu o firmă de mutări profesională atunci poți să apelezi cu încredere la serviciile oferite de Star Move. Aceștia îți stau oricând la dispoziție și îți întind o mână de ajutor atunci când vrei să te muți. Firma oferă o gamă de servicii variată și adaptată cerințelor venite din partea clienților. Iată care sunt serviciile pe care această companie ți le oferă:

  • Mutări și transport mobilă

  • Montare mobilă

  • Relocări sedii firme

  • Transport și mutări seifuri și obiecte grele

  • Mutări piane și pianine

  • Debarasare și evacuare mobilă

  • Transport marfă

  • Depozitare

Poți alege unul sau o combinație de servicii care acoperă cel mai bine nevoile tale. Firma îți răspunde prompt și îți oferă o estimare de preț pentru serviciile solicitate. La cerere ai parte și de asigurarea anumitor bunuri în timpul transportului. Mobila și bunurile ce trebuie mutate vor fi împachetate și protejate cu atenție. Coborârea de la etaj și manipularea mobilierului greu sau a altor obiecte voluminoase se realizează de către o echipă de profesioniști cu peste zece ani de experiență în domeniul mutărilor.

O firmă profesională de mutări se ocupă de asemenea, și de relocarea sediilor de firmă. În acest caz, echipa se asigură că tot mobilierul de birou, electronicele și alte echipamente sunt împachetate corespunzător și protejate pe durata manipulării și transportului. Echipa se ocupă și de instalarea și aranjarea acestor mobile și dispozitive la noul sediu. Este asigurata astfel o relocare eficientă ce nu deranjează fluxul de lucru al angajaților firmei.

O mutare va fi mai ușoară ca oricând, atunci când apelezi la ajutorul unor profesioniști!

Flexibilitatea, eficiența, dotările, experiența și profesionalismul fac din colaborarea cu Star Move o opțiune sigură și rapidă pentru mutarea ta. Beneficiază și tu de ajutorul companiei și bucură-te de o mutare fără efort și fără stres!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.