„Lasă-mă!” Dana Roba a avut o ieșire nervoasă în cadrul unei emisiuni! Ce a făcut-o să izbucnească

Author: Laura Macovei
Actualizat: 31 aug 2023, 13:29

„Lasă-mă!” Dana Roba a avut o ieșire nervoasă în cadrul unei emisiuni! Ce a făcut-o să izbucnească

Sursa: Dana Roba Instagram

Daniela Roba a fost de-a dreptul enervată în timpul unei emisiuni, în cadrul căreia a fost invitată pentru a vorbi despre ultima perioadă din viața ei. Moderatorul emsiunii i-ar fi pus câteva întrebări care au enervat-o pe make-up artistă și au făcut-o să iasă chiar și din platou.

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de fostul ei soț, iar subiectul rămâne unul destul de controvesat, întrucât nu s-au încheiat lucrurile între cei doi. 

Numele acesteia a apărut tot mai des în presă, motiv pentru care a fost și chemată în cadrul unor emisiuni. 

Recent, bruneta a fost enervată la culme în timpul unei emisiuni. Ce întrebări i-a adresat moderatorul?

Dana Roba s-a enervat și a ieșit din platoul unei emisiuni

Make-up artista a fost invitată în cadrul emisiunii moderate de Mădălin Ionescu, însă lucrurile nu au decurs prea bine, întrucât bruneta și-a ieșit din minți după ce Mădălin i-ar fi adresat câteva întrebări care au deranjat-o. Este vorba de momentul în care Daniela Roba a fost acuzată de fosta soție a lui Nicolae Guță că s-a folosit de banii de operație și ar fi profitat de bunătatea celor care au vrut să o ajute, însă ea ar fi făcut cu totul altceva cu banii. 

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Danei Roba „ Tatăl lor le-a spus că vrea să aducă o mamă nouă” Minorele s-ar fi aflat în casă în momentul atacului

Narcisa Balaban susține că make-up artista i-ar fi cumpărat iubitului ei o mașină din banii strânși pentru operație. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Auzind numele manelistului, Daniela Roba s-a enervat și a vrut să iasă din platoul emisiunii. 

Ce întrebări au enervat-o pe Dana Roba

Dana Roba nu se ferește să vorbească despre noua sa relație, însă gurile rele nu continuă să vorbească, prin urmare apar multe speculații în mediul online de când bruneta este împreună cu Beniamin.

Citește și: Agresorul Danei Roba refuză pedeapsa cu închisoarea. Ce decizie a luat Penitenciarul din Timișoara

Mădălin Ionescu: Le-ai ținut piept lui Guță, Narcisei...erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Nu vreau să vorbim, te rog frumos, dacă îmi spui asta mă ridic și plec, Mădălin, deci te rog frumos nu mă scoate din puterea răbdărilor.

Mă ridic și plec. Nu am venit pentru asta(...)!

Mădălin Ionescu: Ascultă-mă ce vreau să spun, că nu vorbesc despre Guță. Dana, nu vorbim despre Guță. Te înțeleg, nu vorbim. Stai puțin, de ce pleci? Voiam să spun că ești o femeie cu experiență, de ce n-ai fost atentă la el? Cum te-a păcălit? Asta voiam să te întreb. Era doar o întrebare care să înțeleagă telespectatorii că erai o femeie cu experiență.

Dana Roba: Lasă-mă să plec, nu vreau să discut despre așa ceva! Mulțumesc, Mădălin! Nu vreau, te rog, lasă-mă să plec!”, au fost discuțiile aprinse dintre cei doi, potrivit WOWbiz.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.