Lăsată să agonizeze pe marginea străzii. O mamă a fost lovită în plin de o maşină, iar fiul cu nevoi speciale a fost martor

Author: Laura Macovei
Actualizat: 30 aug 2023, 15:16

Lăsată să agonizeze pe marginea străzii. O mamă a fost lovită în plin de o maşină, iar fiul cu nevoi speciale a fost martor

Sursa: PixaBay

Un accident grav a avut loc într-o comună din Botoșani. O femeie este în stare gravă după ce a fost lovită de o maşină şi lăsată să agonizeze la marginea străzii alături de fiul ei cu nevoie speciale.

Femeia în vârstă de 40 de ani a fost lovită de o mașină noaptea, când se deplasa pe marginea străzii împreună cu fiul său, care suferă de autism.

Lăsată să agonizeze ore în șir

Femeia merge împreună cu fiul ei, când un autoturism condus de o șoferiță de 22 de ani a lovit-o în plin. Tânăra a fugit de la locul accidentului, iar victima a fost lăsată să agonizeze pe marginea străzii, acuzând răni grave și fiind alături de fiul cu probleme. 

Citește și: "Cum să plece? Era sufletul meu". Familia micuțului de trei ani, lovit de o șoferiță, este sfâșiată de durere. Aceștia au îmbrăcat hainele de doliu

În cele din urmă, un localnic care trecea prin zonă a văzut-o pe femeie şi a sunat la 112, iar polițiștii și o ambulanță au sosit la fața locului.

Șoferița a fost găsită și dusă la audieri, iar victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale amănunțite.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Ea este șoferița care l-a omorât pe Matei cu mașina

O familie îndurerată își plânge acum băiețelul de doar trei ani, care a fost ucis de o șoferiță drogată, aceasta având o viteză foarte mare.

Femeia în vârstă de 38 de ani avea viteză foarte mare, astfel că micuțul nu a avut nicio șansă, fiind lovit din plin. 

Citește și: Cine sunt părinții șoferului care a produs tragedia de la 2 Mai, unde doi tineri și-au găsit sfârșitul violent

Matei avea trei ani, iar viața sa a fost curmată brusc, după ce a fost călcat cu mașina de o femeie drogată.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, pe o stradă din Brăila. Matei este o altă victimă a șoferilor care se urcă la volan sub influența drogurilor.

Imediat după tragedie s-a aflat și identitatea femeii. Aceasta are la rândul ei un copil și se află încă în libertate. 

Martorii au fost chiar vecinii băiețelului și au povestit cu groază ce s-a întâmplat.

Aceștia au declarat că femeia a intrat cu viteză în copilul de trei ani, iar apoi tot ce au mai văzut a fost trupul neînsuflețit al micuțului fiind întins pe asfalt. 

Vecinii i-au sărit în ajutor lui Matei, însă nu s-a mai putut face nimic, astfel că medicii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.