Latin loverul David Bisbal, idolul femeilor din intreaga lume, vine si in Romania!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 aug 2021, 17:15

Noi am reusit sa aflam, special pentru doamnele si domnisoarele care vor sa-l vada in carne si oase, programul celebrului David Bisbal, dar si ce pretentii neasteptate a avut de la organizatorii concertului!

Cine nu a dansat cel putin o data pe celebra piesa a latino-lover-ului care a frant multe inimi de a lungul anilor? Nici bine nu au aflat vestea, ca fetele sunt in delir si fac, deja, coada la usa hotelului in care stiu ca va fi cazat artistul. Liliana este o fana infocata a artistului, ar face orice ca sa-l vada in carne si oase asa ca nu poate rata o asa ocazie.

A auzit ca focosul David s-ar da in vant dupa sarmalutele noastre asa ca are de gand sa faca ce n-a facut nimeni pana acum pentru idolul sau: „O sa-i gatesc o oala de sarmale”.

Fetele noastre frumoase sau sarmalutele gustoase sa fie vinovate ca David Bisbal vine pentru a treia oara in Romania, ramane de vazut. Oricum, artistul va sosi cu o zi inaintea concertului programat pe 18 martie la Sala Palatului.

De la aeroport, va fi dus cu limuzina la in hotel de cinci stele, unde va fi in permanenta insotit de doi bodyguarzi.

Desi nu doarme decat doua nopti la Bucuresti, artistul, romantic incurabil, vrea sa fie trezit in fiecare dimineata de mirosul trandafirilor albi. Si pe scena are doleante speciale: „A cerut o galeata de gheata astfel incat sa-i fie suficiente, dar si 2 energizante naturale.” O galeata de gheata, oare vrea sa repete provocarea „ice bucket”? „Daca artistii solicita bauturi calde, miere pentru a-si drege vocea, David Bisbal, de obicei, consuma doua pahare de apa rece cu

gheata pe care o rontaie”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO133793##