„Laur o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu”. Anamaria Prodan, declarații sincere despre cum decurg lucrurile între ea și Laurențiu Reghecampf, după divorț

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 mar 2024, 00:50

Anamaria Prodan se consideră o femeie puternică, calitate pe care a dobândit-o și mai mult în ultima perioadă

Sursa: Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecmapf au decis să meargă pe drumuri diferite, dar, deși, la început, situația a fost una tensionată între ei, lucrurile se pare că au ajuns pe linia de plutire. Impresara a mărturisit că au făcut pace și că totul merge de minune.

Anamaria Prodan a fost invitată, din nou, în emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a vorbit despre ultimele schimbări care au apărut în viața ei, dar și despre anumite evenimente importante din trecutul său, precum divorțul de Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan se consideră o femeie puternică

Anamaria Prodan se consideră o femeie puternică, calitate pe care a dobândit-o și mai mult în ultima perioadă.

Aceasta susține familia și este de părere că, niciodată, un bărbat nu va putea să țină pasul cu o femeie mai bună decât el.

„Un bărbat puternic, care a construit și care a luat-o de la zero cu familia lui, cu nevasta lui, are copii, are imagine nu are cum să își facă amantă niciodată, nu are cum. Numai bărbatul slab își găsește alinare în brațele femeilor slabe, care nu au făcut nimic toată viața și care stau la pândă, să găsească astfel de bărbați.

Citește și: Anamaria Prodan, în costum de baie pe străzile din București! Iată ipostaza incendiară în care s-a filmat vedeta

Femeile adevărate, puternice sunt pe cale de dispariție. (n.r. o femeie puternică face) cât două mii, cât două milioane. Nu există! În general, ai să vezi, bărbații care și-au părăsit familiile, unde erau fericiți, unde aveau un nume, unde aveau o imagine nu au ajuns bine”, a povestit femeia de afaceri.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au îngropat securea războiului

Anamaria Prodan susține că a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf, după o perioadă destul de agitată. De dragul copiilor și pentru ca acestora să le fie bine, cei doi au lăsat problemele personale la o parte și se concentrează asupra a ceea ce contează.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Eu îl cunosc mai bine ca mama lui pe Laur. Nimeni cu îl cunoaște pe Laur cum îl cunosc eu, iar Laur pe mine, la fel. Laur… se gândește cu drag întotdeauna la noi. Laur, pe mine, o să mă iubească toată viața lui. După Dumnezeu, eu o să fiu, pentru că, alături de mine, a crescut, a clădit, a devenit cine este astăzi. Și el va rămâne pentru mine exact așa.

Citește și: „Am scăpat de toată nebunia cu bărbați care povestesc și arată poze despre amantă”. Anamaria Prodan a spus lucrurilor pe nume despre fostul soț, la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Flavius Nedelea

Eu vorbesc cu Laur pentru copii. Ne-am împăcat pentru copiii noștri, luăm decizii împreună pentru copiii noștri, copiii s-au liniștit, sunt fericiți.

Viața merge înainte. El va rămâne parte din sufletul nostru și familia noastră, toată viața. Avem un copil împreună. Timpul vindecă orice rană”, a continuat aceasta.