Laura Cosoi a născut! Numele deosebit pe care vedeta i l-a pus celei de a patra fetițe pe care o are cu Cosmin Curticăpean

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 29 iul 2024, 10:52

Laura Cosoi a născut astăzi

Sursa: Pexels.com; Facebook Laura Cosoi

Luni, 29 iulie, Laura Cosoi, binecunoscuta actriță din România, a anunțat, cu bucurie, nașterea fetiței sale, Aida, prin intermediul unei postări pe rețelele sociale.

Laura Cosoi a făcut emoționantul anunț al nașterii printr-o postare pe pagina ei oficială de Facebook. În respectiva postare, blondina a atașat atât un mesaj, cât și o frumoasă fotografie cu bebelușul ei.

Ce nume i-a pus Laura Cosoi celei de a patra fetițe

În mesajul postat, vedeta a împărtășit o fotografie delicată, în care ține mâna micuței Aida, însoțită de textul: „Aida, Binecuvântarea vieții noastre! Mulțumim, Doamne!”.

Aceste cuvinte reflectă profunda recunoștință și fericire a proaspetei mămici pentru noul membru al familiei.

Postarea, publicată pe 29 iulie, în jurul orei 9:50, dintr-o clinică privată, a strâns rapid reacții pozitive și mesaje de felicitare din partea fanilor și prietenilor, care i-au urat sănătate și fericire micuței Aida, dar și părinților ei.

Citește și: Laura Cosoi, dezvăluiri despre sexul bebelușului: „Doamne ajută să fie sănătos…”. Cum a reușit actrița să se dea de gol

„Felicitări! Să aveți parte de un infinit de momente frumoase împreună!/ Felicitări! Sa fiți sănătoși și fericiți toată familia ta frumoasă! Va salut cu mult drag de la Iași!/ Felicitări! Să fie sănătoasă și să vă umple viața cu bucurii! Dumnezeu să vă binecuvânteze întreaga familie!/

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Bine ai venit, mic îngeraș felicitări părinților să vă trăiască să vă bucurați de familia frumoasă pe care o aveți și sincer mă bucur că e vorba tot de o fetiță, nu de alta, dar pe tine te-am văzut întotdeauna mamă de fată”,  au fost câteva dintre comentariile la postarea actriței.

Ce a postat Laura Cosoi înainte să nască a patra fetiță

Nașterea Aidei, a patra fetiță a Laurei Cosoi și a lui Cosmin Curticăpean, marchează un nou capitol plin de iubire și împlinire în viața lor. Aceștia par să o fi așteptat cu nerăbdare pe micuță, întrucât, prin diverse postări, blondina s-a arătat nerăbdătoare până la naștere. 

„Și, totuși, cât de magic este să simt dansul vieții în mine de atâtea luni și cât de binecuvântă este familia noastră.

Te așteptăm, minune!”,  a transmis vedeta înainte cu patru zile de a naște-o pe Aida.

Citește și: ”Ar fi fost ziua ta” Laura Cosoi, distrusă de moartea mamei sale. Gestul emoționant făcut de actriță în ziua în care Ligia Cosoi ar fi împlinit 83 de ani

De asemenea, într-o altă postare recentă, aceasta s-a arătat dornică să le împărtășească experiența ei de mamă și altor femei din comunitatea ei: „ Acum, pe ultima sută de metri înainte de naștere, am cuprins, în câteva rânduri, gândurile

și emoțiile care mă încearcă. Viitoarelor mămici, dar și celor actuale le dau întâlnire pe grupul de parenting «Eu te-am făcut, eu te IUBESC!» să vorbim despre pregătirea pentru momentul întâlnirii cu bebelușul, furtuni emoționale și neprevăzutul vieții. Dragi mămici, vă aștept la locul nostru dedicat de întâlnire!”.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.