Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio după șase ani de relație: ”Spre bucuria multora, am luat decizia să ne despărţim”

Author: Ana Dinu
Actualizat: 29 iul 2022, 01:35
Laura Dincă și Cristian Boureanu s-a despartit

După o poveste de dragoste de mai bine de șase ani, Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio. Care este motivul despărțirii?

Povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu (48 de ani) și Laura Dincă( 24 de ani) a început în urmă cu șase ani, când blondina încă se afla pe bancile școlii. Relația lor a fost foarte criticată din pricina diferenței de vârstă, însă, părea că nimic nu-i poate împiedica. Toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, însă, aceștea și-au anunțat despărțirea.

Laura Dincă și Cristian Boureanu și-au spus adio după șase ani de relație

Ciristian Boureanu și Laura Dincă ar fi trebuit să se căsătorească. În 2018, acesta a cerut-o de soție pe iubita lui. Astfel, vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că, în urmă cu câtva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

”După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau.

Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”,
a declarat afaceristul.

Povestea de iubire dintre Boureanu și iubita sa mai tânără cu 24 de ani a început în 2015, la scurt timp după divorțul de Valentina Pelinel.

Anul 2018 avea să fie cel mai frumos pentru cei doi, s-au logodit și aveau în plan să-și întemeieze o familie cu mulți copii.

După ce a ajuns cunoscută prin prisma relației cu Cristian Boureanu, Laura Dincă a renunțat la studii, la acea vreme urma două facultăți, (Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu) pentru a-și dedica timpul afacerii pe care și-a deschis-o în design vestimentar.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: In ce conditii traieste Cristian Boureanu in celula? Poate ramane dupa gratii mai mult de 30 de zile. Fosta lui iubita a avut un soc atunci cand a aflat: "Imi pare rau pentru el"

Care este motivul separării dintre cei doi 

Monica Tatoiu, o apropiată a cuplului, a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, motivul pentru care cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite după o relație de șase ani. Aceasta a precizat că diferența de vârsta și-a spus cuvântul.

”Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste.

Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a spus Monica Tatoiu.

Boureanu are la activ două căsători eșuate, una cu Irina Boureanu, cu care are și o fată, și care l-a înșelat pe politician cu nașul de cumunie.

Iar cea de-a doua căsătorie a fost cu Valentina Pelinel, până în 2014.

Citeste si: Laura Dinca abia asteapta sa se marite, dar Cristian Boureanu o lasa sa astepte! Motivul incredibil pentru care fostul politician nu a cerut-o de sotie pe iubita lui