Laura, iubita lui Sorin de la Survivor România, declarații incendiare despre Războinic: "Nu i-am spus asta niciodată, dar..."

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 19:45
Sorin Pușcașu de la "Survivor România 2021"

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai puternici concurenți de la "Survivor România 2021 " și are mii de susținători, însă cei mai importanți sunt fratele Razboinicului, iubita și nepoțelul acesteia.

Războinicul Sorin Puşcaşu este un concurent de temut la Survivor România 2021. Este puternic, competitiv şi nu se lasă învins. Însă, puţini ştiu că acesta este susșinut de fratele său, iubită și nepoțelul acesteia. 

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, replică acidă pe instagram: „E foare clar că orice s-ar întâmpla...” Ce le-a reproșat Războinicilor?

Cei mai mari fani ai lui Sorin Puşcaşu  

Sorin Pușcașu este unul dintre cei mai apreciați Războinici de la Survivor România. Tânărul a cucerit publicul prin atitudinea sa din competiție și performanțele sportive din timpul probelor.

Astăzi, în cadrul emisiunii Teo Show, Laura, iubita lui Sorin, împreună cu nepoțelul ei și cu fratele Războinicului le-au povestit lui Teo și Bursucu cum îl susțin pe acesta.

Totodată, cei trei susținători au vorbit și despre lucrurile care le lipsesc de când Sorin a plecat în Republica Dominicană.

Claudiu, fratele lui Sorin, a spus în platoul Teo Show că îi este dor de Războinic, însă își dorește ca acesta să vină cât mai târziu în România.

"Mi-e dor de el, doar că vreau să vină cât mai târziu.", a spus Claudiu.

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021 a făcut anunțul: „Înainte de a deveni părinți...” Ce planuri au cei doi?

Întrebat de Teo Trandafir ce îi lipsește cel mai mult din partea Războinicului, Claudiu a spus:  "afecțiunea, mă iubea foarte mult."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, micuțul a mărturisit că în momentul în care își va vedea fratele, va izbucni în plans și îl va lua în brațe.

Mai mult, Claudiu a ținut să-i transmită și un mesaj lui Sorin:" Te iubesc și să ai cât mai mult succes pe toate traseele tale!"

Laura, femeia care i-a schimbat viața lui Sorin

Pe lângă faimoasele lui semne, cu inițialele formate lângă inimă, el mai are un mod în care transmite mesaje secrete către cei de acasă. Ori de câte ori menționează cerul sau luna, îi spune iubitei lui cât de mult o iubește.

"M-a surprins cât de puternic este, poate dorul, dar el a plecat conștient acolo. A declarat ca eu l-am schimbat pe el, dar in momentul in care am auzit declaratia lui am realizat ca el m-a schimbat pe mine.

Nu i-am spus asta niciodată, dar el m-a schimbat pe mine. Sufăr de anxietate, sunt aiurită. Dar atunci când sunt alături de el, acasă, sunt cu picioarele pe pământ. Înainte să plece, ne-am promis că dacă îmi este dor de el, să mă uit ziua la cer și noaptea la lună", a arturisit Laura.

Citeste si: Cine este iubita lui Sorin Pușcașu de la Survivor România 2021! Incredibil ce mesaje ii trimite războinicului, în Republica Dominicană

Laura Alexe a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show cum reușește să-și aline dorul de iubitul ei. Tânăra a mărturisit că îi trimite mesaje pe Whatsapp mereu, pentru ca Sorin Pușcașu să le citească la ieșirea din competiție. Chiar dacă îi este greu fără partenerul ei, ea își dorește ca acesta să reziste cât mai mult în competiția Survivor România.

 

 

 

 


Episodul 51 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi,11 septembrie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.