Laura, iubita lui Sorin Puscasu da de pamant cu Razboincii de la Survivor Romania 2021:"Nu mi se pare etic si moral..."

Autor: Alice Popescu
Iubita lui Sorin ii ia apararea in fata Razboincilor

Laura isi apara iubitul in fata celor care il denigreaza si il fac lipsit de scrupule cand vine vorba de votul sau impotriva lui Albert Oprea.

Laura il apara pe Sorin si spune ca tot ceea ce face in echipa Razboincilor este un act asumat si macar merita apreciat pentru acest lucru si nu ar avea de ce sa se simta vinovat cu ceva in fata nimanui. Desi multi telespectatori si chiar si unii dintre Faimosi in frunte cu Jador i-au sarit in cap lui Sorin ca vrea sa elimine din echipa lui oameni foarte buni pe teren, iata ca Laura spune ca altul este adevarul:" „Mie mi s-a părut că nu a avut nicio clipă vreo reținere.

Cu orice risc și-a asumat votul. Pur și simplu asta a făcut. Nu s-a gândit că o să dea bine pe cameră, că lumea o să-l judece și mulți ar trebui să-l aprecieze pentru treaba asta. Mă doare câ îl atacă foști concurenți. Nu mi se pare etic și moral. Dacă vrei să susții pe cineva, ar putea să o facă într-un mod pozitiv, frumos, fără să ataci un om.
Așa îi reduci șansele de a fi văzut. De la a-ți spune părerea la a ataca este o diferență. Cred că e alegerea lor. Pot spune ce s-a întâmplat acolo, dar nu-l pot jigni”,
a spus Laura la Stafeta Mixta.

Laura, iubita lui Sorin de la Razboinci, atac dur la adresa Razboincilor

Citeste si: Survivor România 2021. Au pus tunurile pe Catalin Morosanu! Alianta cruda impotriva Faimosului. Cine il vrea afara din competitie?

Laura se simte dezamagita de reactia Razboinicilor pentru ca stiind caracterul lui Sorin, el nu vrea sub nicio forma sa ii dezbine pe coechipierii lui, ci dimpotriva face strategii sa ii uneasca mai mult si acest lucru este de neinteles pentru unii dintre concurenti sau fosti concurenti care lovesc mereu in el.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Unul dintre cei care l-au atacat constant pe Sorin Puscasu este Alin Salajean care dezaproba comportamentul sau fata de Albert Oprea pe care il voteaza spre eliminare de trei saptamani incoace pe criteriu social si anume ca nu se integreaza in echipa. Un alt concurent care nu aproba strategiile facute de Sorin este si Roxana Ghita care atunci cand a iesit din competita Survivor Romania 2021 a declarat ca Sorin este foarte viclean.

Sorin Puscasu, unul dintre cei mai controversati concurenti de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Iubita lui Sorin de la Survivor România 2021, replică acidă pe instagram: „E foare clar că orice s-ar întâmpla...” Ce le-a reproșat Războinicilor?

De cateva saptamani exista si un conflict deschis intre Sorin si Jador care nu rateaza niciun joc fara se intepa sau jigni.

Razboinicul ii reproseaza mereu Faimosului ca accidentarea lui este una simulata si ca nu ar avea nimic la picior, iar Jador se leaga de competentele lui sportive si putem vedea cum in aceasta seara, la Survivor Romania 2021, la mini game, vedeta se napusteste mai in gluma mai in serios asupra lui.

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.