Laura Roman, prima femeie participantă la “Vrei să fii milionar”, a plecat acasă cu 7 500 lei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 10:03

"A împiedicat-o” să ajungă la pragul de 15.000 lei Wilhelm Rontgen, primul savant care a primit Premiul Nobel pentru Fizică.

Laura Roman, în vârstă de 25 de ani, din Eforie Nord, posesoare de brevet de pilot şi absolventă de Jurnalism, l-a uimit pe Virgil Iantu cu siguranţa şi rapiditatea cu care a răspuns întrebărilor de cultură generală la cea de-a patra ediţie „Vrei să fii milionar?”.

După 9 întrebări la care a dat răspunsurile fără ezitare a apelat la ajutorul publicului de dragul spectacolului, subliniind că nu şi-ar deranja prietenii pentru a „afla” cine e zeul jumătate om jumătate animal, inventator al naiului.
Zeul Pan i-a „securizat” astfel suma de 7.500 de lei. Următorul prag, pentru suma de 15.000 de lei, i-a tăiat însă elanul. Laura a avut de ales între Albert Einstein, Wilhelm Rontgen, Niels Bohr şi Otto Stern pentru a răspunde correct la întrebarea „Cine a fost primul savant care a primit Premiul Nobel pentru Fizică?”. A apelat la un prieten, apoi la procedura „fifty-fifty” care i-a adâncit şi mai mult dilema.
Nehotărâtă între Röntgen şi Bohr, Laura a ales să se retragă din concurs cu suma de 7.500 de lei.

Urmăriţi în ediţiile următoare ale show-ului de cultură generală „Vrei să fii milionar?”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20.00, un spectacol antrenant, condimentat cu tensiune şi umor, de unde concurenţii au şansa să plece acasă cu sume consistente de bani şi, de ce nu, cu premiul cel mare: 1 milion de lei!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.