Laura si Sorin Puscasu, la un pas de despartire inainte de Survivor Romania. Ce s-a intamplat intre cei doi? Iubita fostului Razboinic a spus totul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 mai 2021, 11:03
Laura a vorbit despre relatia cu Sorin Puscasu

Sorin si Laura au vorbit intr-un live pe Youtube despre relatia lor si desi toata lumea credea ca intre ei este lapte si miere, fostul Razboinic si iubita lui au dat cartile pe fata.

Sorin si Laura au fost invitatii lui Jador intr-un live pe care cei trei l-au facut impreuna pe canalul de Youtube al artistului. Mai mult, Sorin a dezvaluit ca inainte sa plece la Survivor Romania, relatia lui cu Laura se racise si nu mai erau la fel. Cei doi sunt impreuna de multi ani, insa inainte de competitie au avut mai multe discutii, iar una dintre ele pare ca a dus cumva la o ruptura intre ei.

Sorin Puscasu si Laura, pe punctul de separare inainte de Survivor Romania

Citeste si: Jador a aruncat bomba. Nu doar Zanni a furat mancare la Survivor Romania! O alta Faimoasa a recurs la acest gest, insa ce a furat in loc de mancare? Despre cine este vorba

Laura a povestit ca ea isi dorea foarte mult ca ei sa se intoarca si sa locuiasca la Londra, iar fostul Razboinic a vrut sa ramana in tara.

Acum, cei doi par ca au ajuns la un consens si momentan vor ramane in Romania, mai ales ca in mod neoficial, Sorin i-a cerut Laurei sa fie mama copiilor lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Laura: Imi doream foarte mult sa ne mutam din tara, inapoi in Londra. El nu era de acord. Acum ramanem aici. Inainte sa vina eu m-am pregatit intr-un fel, am cerut sfatul unui psiholog, cum sa abordez situatia atunci cand vine. M-am gandit ca el a fost izolat de realitate si ca o sa fie foarte sensibil. M-am gandit ca o sa-l afecteze anumite lucruri, am vrut sa fiu sigura...Mi-am

pierdut prietena cea mai buna, inainte sa vina, niste probleme de familie, si ne gandeam cum sa i le spunem."

Laura nu isi doreste o casatorie oficiala cu Sorin Puscasu

Citeste si: Sorin Puscasu a fost sunat in direct de catre Jador: "Dacă nici eu nu te suport, dar oamenii..." Dialog de senzatie intre cei doi fosti adversari!

Cat despre cererea in casatorie, Laura a spus ca nu exista propriu-zis o cerere oficiala pentru ca ea nu isi doreste o casatorie cu acte pentru ca relatia lor este mult mai profunda si nu ii leaga niste acte oficiale. Insa, este constienta ca dupa venirea pe lume a copiilor, este necesara poate o oficializare, dar momentan nu se pune problema. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.