Laura Vass, Printesa manelelor, TUNSA si BATUTA de sotia fostului ei iubit

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 00:50

Putina lume stie ca Laura Vass, interpret hit-ului "Buzele tale" a trait o poveste de dragoste cu Daniel zis Kinezu, un barbat casatorit.

Laura Vass si Daniel Kinezu s-au cunoscut pe cand interpreta avea doar 17 ani. Pentru el a renuntat la tot, la muzica, cariera, etc! Cei doi au avut o relatie timp de 6 ani de zile. Insa cand s-au indragostit unul de celalalt, Daniel Kinezu nu era un barbat liber. Avea acasa o sotie si un copil.

Daniel Kinezu a tinut ascunsa relatia extraconjugala cu Laura Vass timp de un an de zile.

Sotia lui a aflat in cele din urma de aventura lor. Si-a luat copilul si l-a arasit pe Daniel Kinezu, insa a vrut sa o confrunte si pe Laura Vass. Cele doua au avut o disputa care nu s-a incheiat prea bine pentru Laura. Sotia lui Daniel Kinezu a batut-o si a tuns-o pe manelista.

" E adevarat, iubita lui m-a tuns. A fost un conflict care s-a lasat cu...
Nu i-am spus nimic, stiam ca are un copil cu el. Era dreptul ei sa imi ceara explicatii. M-am aparat si eu, i-am zis lui Daniel sa se impace cu sotia lui ca are un copil si sa ma lase pe mine sa imi vad de cariera mea. Abia atunci a inceput sa ma iubeasca el cu adevarat cand a vazut ca il iubesc cu adevarat, ca imi sacrific iubirea pentru familia lui
", a declarat Laura Vass.


Vezi video pe wowbiz.ro!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16758562/1/media-140139945233834200.jpg

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.