Laura Zapata, regina telenovelelor mexicane, a venit in platou la WOWbiz! Actrita a vorbit despre momentul in care a fost rapita: "Imi era teama ca nu voi mai apuca sa imi vad copiii"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 iun 2017, 09:36

Actrita Laura Zapata, cunoscuta publicului larg pentru rolurile negative pe care le-a interpretat cu maiestrie in telenovelele mexicane, a venit in platou la WOWbiz.

Laura Zapata i-a intretinut pe telespectatori alaturi de Andreea Mantea, Victor Slav si Radu, artistul de origine romana care a insotit-o pe Laura Zapata in Romania.

In viata reala sunt o persoana calma. Eu am inceput sa joc teatru clasic, in operele lui Euripide si alte opere faimoase si cred ca are legatura cu frta scenica. Asta nu inseamna ca eu sunt la fel de rea precum personajele mele.

Daca ma intrebi cum sunt o sa iti spun ca sunt o femeie ce cuprinde o multitudine de personalitati.
Sunt muncitoare, sincera si vesela, acestea sunt calitatile care primeaza.
Sunt in zodia leu cu ascendent in scorpion, iar in zodiacul chinezesc sunt dragon", si-a inceput actrita povestea.


"A fost un moment fericit. Din pacate, se intampla astfel de lucruri in tara mea si nu numai.
Rapirea consta intr-un schimb. Pentru prada iubita ceri niste bani. Am suferit din cauza acestui moment, dar am reusit sa il depasesc. Cred ca viata te face sa treci prin anumite situatii care te ajuta sa cresti, sa te dezvolti. Eu sunt si expert in semiotica, prin urmare am incercat sa ii inteleg pe rapitori, sa ii observ si le-am spus ca au vibratiile foarte joase, precum ale pietrelor. Noi trebuie sa crestem, pentru ca suntem energie si trebuie sa ajungem la energia ingerilor.
Ei erau foarte jos, sunt intr-o permanenta lupta, fug de viat, fug de sine, fug de justitie. Erau foarte organizati si eu le spuneam ca organizarea asta pe care ei o au si modul de actionare al lor, puteau face tot ce isi doreau.
Cel mai teama mi-a fost ca imi voi pierde viata, ca nu imi voi mai vedea fii care erau mici pe atunci. Imi doream sa pot sa ii cresc si sa ii insotesc in perioada adolescentei si asta ma ingrijora cel mai mult.
Eram in permanenta alerta, incercand sa imi pastrez viata. Dar am putut sa negociez si iata-ma aici, in Romania", a povestit ea.
Intrebata despre cum au decurs cele 5 zile in Romania, actrita a fost magulita de felul in care au primit-o romanii.


"Sincer, cel mai mult imi plac oamenii din Romania. Sunt atat de calzi, m-au primit si m-au tratat foarte bine si tot acest spectacol vizual.
Vedeam zone verzi, multe paduri si deja incercam sa ma gandesc: "Multumesc, Romaniei, pentru ca face parte din intreaga planeta", a mai adaugat ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.








 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.