Laurențiu de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj emoționant de ziua lui! „Dumnezeu mi-a dat o adevărată familie”. Fostul concurent împlinește 26 de ani

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 19 iun 2024, 10:38

Laurențiu împlinește astăzi 26 de ani

Sursa: Instagram Laur Suciu

Laurențiu Suciu, fostul concurent de la „Casa iubirii”, a transmis un mesaj emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 26 de ani.

Laurențiu Suciu, un fost concurent foarte îndrăgit de la „Casa iubirii”, emisiunea difuzată la Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, împlinește azi, 19 iunie, 26 de ani. Cu ocazia aniversării lui, tânărul a transmis un mesaj cât se poate de emoționant.

Laurențiu a transmis un mesaj emoționant de ziua lui

Cu doar câteva ore în urmă, la miezul nopții, pe 19 iunie, Laurențiu Suciu de la „ Casa iubirii ” a împlinit 26 de ani! Cu ocazia zilei lui de naștere, fostul concurent a transmis

un mesaj extrem de emoționant, alături de fotografii emoționante cu familia lui, formată din Lorena, iubita lui, cele două pisicuțe, Lilo și Stitch și cățelușul lor, Enzo.

Citește și: Virginia, mesaj subtil pentru Robi pe Internet! „Este o pedeapsă suficientă”. Tânăra a reacționat tăios după comportamentul fostului ei iubit

Laurențiu a ținut să-i mulțumească Lorenei, fata pe care a cunoscut-o în emisiune și cu care a rămas și afară, pentru încrederea pe care i-a oferit-o și, mai mult decât atât, fostul concurent s-a arătat recunoscător pentru faptul că are o adevărată

echipă care să-l facă fericit în viața de zi cu zi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Acum 2 ani, am avut cea mai tristă zi de naștere, n-am avut pe nimeni alături, simțeam că nu sunt pe drumul cel bun și că nu mai sunt o prioritate pentru nimeni, anul trecut a fost mai bine, am reînceput să am un drum al meu, iar astăzi fac 26 de ani și pot spune că sunt mai bine ca niciodată.

Mai liniștit, mai puternic, mai fericit și cel puțin jumătate din meritul acestui moment i se datorează Lorenei, care a fost lângă mine și a crezut neîncetat chiar și când lucrurile nu erau cele mai roz. Azi sunt fericit că sunt în casa mea, cu ea si încă trei ghemotoci de blană pe care îi iubesc și mă pot mândri ca fac ce mi place!”, este o parte din mesajul transmis de Laurențiu.

Citește și: Roberta, supărată foc pe Sebastian, după ce a observat că este cu ochii după alte fete pe rețelele sociale! Concurenta a hotărât să pună punct relației! „Eu nu pot așa! Să stau să mă consum non stop!”

Laurențiu și-a arătat recunoștința față de susținători

Laurențiu le-a mulțumit și susținătorilor lui cu ocazia zilei sale de naștere, astfel că le-a scris câteva cuvinte foarte frumoase de recunoștință. De asemenea, tânărul și-a mulțumit și lui pentru persoana care este.

„Pe parcursul vieții se întâmplă rar sau poate chiar deloc să întâlnești oameni minunați care au puterea de a ne influența traiectoria noastră în viață! Dumnezeu nu mi-a dat una, nici două, mi-a dat o adevărată echipă, o adevărată familie și azi vreau să vă mulțumesc tuturor pentru tot suportul, toate sfaturile și toată încrederea pe care v-ați pus-o în mine și îi mulțumesc și lui Dumnezeu că m-a scos în calea voastră.

Vreau să-i mulțumesc familiei pentru tot suportul și pentru că mă acceptă cu bune si rele. Iar in ultimul rând, vreau să-mi mulțumesc mie, pentru că am încredere în mine, pentru că mă trezesc în fiecare dimineață și-mi fac treaba, pentru că nu mă las, pentru că încerc să ajut pe toată lumea și că nu aștept nimic înapoi!

Vă mulțumesc pentru toată iubirea și încredere oferită!”, este mesajul emoționant transmis de Laurențiu, pe pagina lui de Instagram.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?