Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 oct 2023, 19:00
Foto(4)

Marți, in Casa iubirii, Lorena se va simți umilită de gestul fără precedent făcut de Laurențiu! Tânăra își va stăpâni cu greu lacrimile și va părăsi platoul, după ce va afla noile intenții ale fostului ei pretendent! „Ce fel de joc e ăsta?”

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitului show Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute perechea, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și controverse de pomină. Deși în cea mai recentă Gala nu a părăsit nimeni emisiunea, în prima ediție a acestei săptămâni, un nou concurent și-a făcut apariția în casă fetelor. Geani a făcut furori încă de cum a pășit în Casa iubirii, datorită gestului sau galant de a le oferi fetelor câte un trandafir alb, dar și datorită sincerității sale.

Tânărul le-a mărturisit concurentelor că s-a despărțit recent de fosta lui iubita, după o relație ce a durat trei ani, însă cu toate acestea își dorește să cunoască o nouă femeie deoarece se simte pregătit să o întâlnească pe cea ideală. În cele din urmă, Geani a dezvăluit că o admira enorm pe Larisa și vrea să o cunoască mai bine în perioada următoare. Pe de altă parte, în ediția de mâine, Laurențiu va recurge la un gest uluitor ce o va dărâmă pe Lorena și o va întrista teribil.

Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul și-a îndreptat atenția către o altă fată

În ediția de marți, 3 octombrie 2023, in Casa iubirii, Laurențiu va face afirmații tulburătoare la adresa Catincăi, pe care o va complimenta și mai mult decât atât, tânărul îi va spune direct că a văzut în ea recent o sensibilitate deosebită și că își dorește să afle mai multe detalii despre ea, spre marea uluire și tristețe a Lorenei.

Deși inițial Laurențiu va lansa o provocare la adresa Lorenei, pe care o va întreba dacă îi este dor de el, în cele din urmă tânărul își va îndrepta atenția asupra Catincăi. Concurentul îi va spune că a descoperit în ea de curând o sensibilitate ce i-a stârnit interesul.

De asemenea Laurențiu o va admira pentru felul în care arată, în timp ce Lorena va fierbe de furie și gelozie.

Vizibil afectată de reacțiile fostului ei partener, Lorena își va stăpâni cu greu lacrimile și abia se va abține să nu răbufnească. În cele din urmă, tânăra va prefera să părăsească platoul pentru a se calma.

Laurențiu: Am văzut în tine în ultimul timp o sensibilitate aparte!

Bianca: Cred că o să avem nevoie de șervețele în următoarele minute!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Lorena: Stați liniștite că sunt foarte bine! Dar Laurențiu ce joc este asta?

Laurențiu: Te rog frumos, Lorena, fosta mea cunoaștere, lasă-mă să-mi port dialogul! Arată foarte bine astăzi!

Catinca: Cine? Cu mine vorbești? Credeam că vorbești cu Lorena! Mulțumesc, Laurențiu, ești un drăguț! Și tu arăți foarte bine!

Citește și: Larisa i-a declarat război Lorenei! Cele două concurente și-au spus replici acide și jignitoare! „Te-ai pus pe băiatul ăsta ca să rămâi aici!” Iată ce reacții aprige s-au declanșat în Casa iubirii 

Citește și: George de la „Casa Iubirii” aruncă bomba despre Antoni „Nu-l văd genul Larisei”. Care a fost motivul lacrimilor Larisei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.