Laurențiu, decizie neașteptată în privința Biancăi! Alexandru va trece prin clipe de coșmar! Aflați ce se va întâmpla în camera roșie, joi, 27 aprilie, de la 10:00 și 16:30, în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 apr 2023, 19:57

Bianca va fi chemata din nou de Laurentiu in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Laurențiu și Bianca vor ajunge din nou față in față, spre marea dezamăgire a lui Alexandru! „M-ai chemat pe mine! Ce vrei să vorbim?” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, dar și ce se va întâmpla cu relația dintre Bianca și Alexandru!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii, continuă cu noi momente spectaculoase și răsturnări uluitoare de situație ce se petrec aproape în fiecare ediție. Concurenții care deja au o relație în cadrul show-ului au parte de noi controverse la fiecare pas și se confruntă cu situații delicate, care ii pun la grele încercări deseori. După ce în ediția precedentă, Bianca a trecut prin momente stânjenitoare deoarece Laurențiu a chemat-o din senin în camera roșie pentru a-i da un sărut pe obraz, iar Alexandru a fost copleșit de gelozie, în ediția de joi, 27 aprilie, lucrurile vor căpăta

o turnură total neașteptată în ceea ce privește noul triunghi amoros.

Laurențiu, decizie neașteptată în privința Biancăi! Alexandru va trece prin clipe de coșmar

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură uluitoare pentru Bianca și Laurențiu, în ciuda geloziei lui Alexandru. Laurențiu va continuă seria tatonărilor în ceea ce o privește pe Bianca, în ciuda faptului că această a recunoscut că încă are sentimente puternice pentru Alexandru.

Spre surprinderea tuturor, Laurențiu o va chema din nou pe Bianca în camera roșie, de această dată pentru a purta o discuție pe îndelete împreună despre tot ceea ce s-a petrecut în ultimele zile. Uluită că a fost din nou chemată în camera roșie, Bianca va și mai surprinsă în clipă în care va pași în camera roșie și îl va descoperi pe Laurențiu pe canapea așteptând-o cu nerăbdare și cu zâmbetul pe buze.

Laurențiu: Nu știu pe cine să chem! O chem la camera roșie pe Bianca!

Bianca: Și totuși m-ai chemat pe mine! Ce vrei să vorbim?

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Alexandru: Laurențiu a chemat-o pe Bianca?

Citește și: Momente uluitoare în Casa iubirii! Laurențiu a chemat-o pe Bianca în camera roșie! „Îți fac un dans dacă vrei!” Concurenta a acceptat întâlnirea cu o condiție! Iată ce trăiri s-au declanșat în sufletul lui Alexandru

La fel de uluit va fi și Alexandru, care nu se va aștepta că iubita lui să fie chemată din nou în camera roșie de către Laurențiu, mai ales după întâlnirea precedentă în timpul căreia cei doi s-au și pupat pe obraji. Tânărul se va arată extrem de dezamăgit de faptul că Bianca va accepta din nou să se vadă cu Laurențiu între patru ochi.

Citește și: Emma a recunoscut că are sentimente pentru un băiat pe care l-a cunoscut pe TikTok și care i-a trimis flori la hotel! Concurenta a făcut mărturisiri uluitoare! „Nu i-am dat eu adresa băiatului”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?