Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”! De ce a plecat concurentul acasă: „Vă zic eu acum de ce”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 23 nov 2023, 09:13

Laurențiu, partenerul Lorenei din „Casa iubirii”, a decis să facă o schimbare după ce tânăra a părăsit competiția.

În urmă cu cinci zile, a avut loc o eliminare dramatică și șocantă în „Casa iubirii”. Lorena, tânăra care forma un cuplu în emisiune cu Laurențiu, și-a luat „la revedere” de la colegi și, în același timp, fără voia ei, l-a lăsat pe partenerul ei cu inima sfâșiată și în lacrimi.

Laurențiu, decizie radicală după plecarea Lorenei din „Casa iubirii”

După eliminarea Lorenei din „Casa iubirii”, Laurențiu a fost devastat și a vrut să plece odată cu ea. Regulamentul competiției nu oferă această posibiltate, astfel că tânărul trebuie să-și aștepte eliminarea din competiție pentru a se întoarce în brațele Lorenei.

Citește și: Catinca simte că toată lumea o pune la zid pe nedrept. Mihaela o condamnă în continuare pe concurentă: "Dacă o afectează... înseamnă că așa e!"

Recent, Laurențiu și-a pus la curent fanii cu o decizie destul de importantă pe care a luat-o. Concurentul din „Casa iubirii” a plecat în orașul său natal, Târgu Mureș, pentru a-și face un tatuaj.

„Dragilor, că tot vă gândeați că de ce am venit acasă, vă zic eu acum de ce. Ghiciți unde-l facem! (n.r.: tatuajul)”, a transmis Laurențiu, pe contul său de Instagram, în timp ce filma artistul care lucra la desenul pe care urmează să și-l tatueze.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Suspansul nu a durat foarte mult, pentru că Laurențiu imediat a găsit un loc în care să-și tatueze desenul dorit și i-a anunțat și pe fanii lui de pe Instagram despre acest lucru.

Citește și: Schimbare radicală de look pentru Kinga de la ”Casa Iubirii”. Fosta concurentă a fost criticată pentru părul scurt, iar acum este de nerecunoscut ”Cine mă place, mă place așa cum sunt”

„Gata, dragilor, am aflat și unde ni-l facem (n.r.: tatuajul). Sunt aici cu maestrul, ne apucăm de treabă!”, a spus Laurențiu, filmându-se cu schița desenului pe gât, acolo unde a ales să se tatueze.

Laurențiu, vizită surpriză pentru Lorena?

Recent, Laurențiu a făcut o postare pe Instagram care a dat de bănuit fanilor că ar fi vizitat-o pe Lorena.

Concurentul din „Casa iubirii” s-a filmat în timp ce ținea în mână un imens buchet de trandafiri roz cu un ambalaj gri, iar zâmbetul și șarmul nu i-au lipsit tânărului în filmare.

„Oare pentru cine?”, a întrebat, retoric, Laurențiu, lucru care i-a făcut pe oameni să creadă că trandafirii îi sunt destinați, cu siguranță, Lorenei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.