Laurențiu, dezvăluiri neașteptate după o lună de la împăcarea cu Lorena: „S-a jucat cu psihicul meu”. Cum decurge relația foștilor concurenți de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 mar 2024, 12:02

Laurențiu a vorbit despre relația lui cu Lorena

Sursa: Captură YouTube; Captură Kanal D

Laurențiu, fostul concurent din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubririi”, a fost invitat în cadrul podcastului „Foc pe Bârfă”, unde a dezvăluit diverse aspecte din viața lui și din relația cu Lorena.

La podcastul „Foc pe Bârfă”, moderat de Ionuț Stoica, fostul său coleg din „Casa iubirii”, Laurențiu a discutat despre modul în care a decurs, până acum, relația lui cu Lorena, dar și despre cum i s-a schimbat viața de când a participat la show-ul matrimonial de la Kanal D.

Laurențiu face dezvăluiri despre Lorena

Laurențiu și Lorena s-au cunoscut în „Casa iubirii” și, tot acolo, și-au început povestea de dragoste.

Însă, după ce au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună, cei doi îndrăgostiți au trecut printr-un moment de cotitură în relația lor, ceea ce a generat o ruptură între ei.

Tinerii au stat despărțiți timp de doar câteva săptămâni, iar în tot acest timp au fost întrebați în nenumărate rânduri de ce s-au separat, dar niciunul dintre ei nu a vrut să ofere detalii despre acest aspect.

Ulterior, această curiozitate nu a mai contat, întrucât cei doi s-au împăcat, iar de atunci le-au arătat constant oamenilor din online cât de fericiți și împliniți sunt.

Însă, la o lună de la împăcare, Laurențiu a decis ca, în cadrul podcastului moderat de Ionuț Stoica, să scoată la lumină câteva gesturi făcute de Lorena, care l-au deranjat foarte mult.

Citește și: Cum arată mama și sora lui Laurențiu de la „Casa iubirii”! Fostul concurent seamănă leit cu cele două femei

„S-a jucat, cumva, puțin așa cu psihicul meu. În anumite situații, dacă n-ai bază în omul de lângă tine și vin din alte părți, ajung să te pună un pic pe gânduri lucrurile astea. Ea făcea niște gesturi care... mie mi se părea strigător la cer să reacționezi în felul ăsta”,  a dezvăluit tânărul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Cum era Laurențiu înainte de a participa la emisiunea „Casa iubirii”

Pe lângă detaliile din viața lui amoroasă, invitatul a ținut să aducă în prim-plan și alte experiențe nefericite prin care a trecut pe parcursul vieții. Astfel, Laurențiu a vorbit despre situația în care se afla înainte de a ajunge în „Casa iubirii” și a mărturisit că înscrierea în acest show a fost una dintre cele mai bune decizii ale lui.

Citește și: „A plecat”. Lorena a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în apropierea locuinței sale! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” le-a mărturisit totul fanilor

„N-aveam, Ionuțe, niciun ban. Nu aveam cu ce să ajung la București. Pentru mine e mare lucru să ajung din punctul ăla într-o emisiune cu niște oameni, uite, cum ai fost tu și să ajung să am și succes, să fiu și iubit de oameni”,  a

spus fostul concurent.

În acest sens, Laurențiu a dorit să evidențieze faptul că aceste experiențe l-au schimbat foarte mult: „Cumva mi-am schimbat toată percepția asta despre viață, despre bani, mi-a fost greu și am ajuns într-un punct în care eram foarte jos”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?