Laurențiu este noul concurent de la „Casa iubirii”: Speră ca în sezonul trei să își găsească jumătatea și să se așeze la casa lui

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 15 ian 2024, 11:10

Cine este Laurențiu din sezonul trei al emisiunii Casa iubirii?

Sursa: Sursă Kanal D

Laurențiu este unul dinte noii concurenți al sezonului trei al emisiunii „Casa iubirii”.

Sezonul trei al îndrăgitului reality-show matrimonial "Casa Iubirii" aduce în prim-plan o nouă apariție remarcabilă, Laurențiu, un bărbat în vârstă de 33 de ani, originar din Brașov. Cu o experiență de 9 ani ca animator sportiv și de dans în străinătate, Laurențiu aduce un plus de dinamism și abilități sociale în căutarea sa după iubire. Află mai multe despre acest nou concurent și despre ce ne rezervă cel de-al treilea sezon al emisiunii.

Cine este Laurențiu de la „Casa iubirii” sezonul trei

Laurențiu, la cei 33 de ani ai săi, vine din Brașov și aduce cu el o poveste plină de experiențe în lumea animației sportive și a dansului. Cu o carieră de 9 ani petrecută în străinătate, el speră să-și folosească abilitățile de comunicare și divertisment în Casa Dragostei. Este momentul ca Laurențiu să-și construiască propria poveste de iubire și să găsească persoana potrivită cu care să-și împărtășească viața.

Cu debutul sezonului trei, Kanal D aduce în casele noastre 14 concurenți, 7 fete și 7 băieți, fiecare având povestea sa unică de spus în căutarea dragostei. Astăzi, pe platoul celui mai iubit al reality-show-ului matrimonial din România, emoțiile au atins cote înalte, iar Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii, a fost acolo pentru a ghida această călătorie a inimilor.

Citește și: „O să-mi vină să plâng”. Andreea Mantea, copleșită de emoții în „Casa iubirii”! Concurenții sezonului 2 și-au luat „la revedere” și se pregătesc de Marea Finală

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Primele interacțiuni dintre concurenți au oferit telespectatorilor o primă impresie despre aceștia, iar Andreea Mantea a fost prezentă cu sfaturi și reguli pentru această experiență intensă în Casa Dragostei.

Sezonul anterior și continuarea aventurii

Marea finală a sezonului 2 a avut loc duminică, 14 ianuarie, unde cei doi finaliști au plecat acasă cu premii în valoare de 75.000 de lei fiecare.

10 concurenți din sezonul anterior, printre care Larisa, Julia, Patrick și Cosmin, au pășit astăzi pentru prima dată în "Casa Iubirii," având ocazia să se cunoască și să se prezinte în fața publicului. Aceștia își continuă călătoria, sperând că vor găsi marea iubire în acest nou sezon al emisiunii.

Noul Sezon al emisiunii "Casa Iubirii"- O experiență de neuitat

Nu pierdeți noul sezon al reality show-ului "Casa Iubirii," prezentat cu pasiune de Andreea Mantea.

Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 și 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D. Odată cu noul sezon, telespectatorii sunt invitați să urmărească evoluția emoționantă a concurenților, iar Laurențiu promite să aducă o doză inedită de energie și dans în căutarea sa pentru a găsi sufletul pereche.

Citește și: Sărut pasional în Casa Iubirii! Și-au dat Cristina și Radu încă o șansă înainte de Marea Finală?

Laurențiu este unul dintre cei 14 concurenți care fac din sezonul trei al "Casa Iubirii" o experiență captivantă. Cu abilitățile sale de animator sportiv și de dans, el aduce o notă de veselie și vitalitate în concurs. Așadar, pentru fanii emisiunii și cei dornici să descopere povestea unică a lui Laurențiu, noul sezon este un must-watch, iar fiecare episod promite să fie o călătorie emoționantă în căutarea adevăratei iubiri.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?