Laurențiu este noul concurent din Casa iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting! Iată ce reacții au avut concurentele la apariția carismaticului băiat!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 feb 2023, 21:16

Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Acestea au făcut cunoștință cu Laurențiu, care a pășit astăzi în platoul emisiunii. Iată cu ce gânduri a intrat în casa chipeșul tânăr!

După o Gală plină de momente tensionate, emoții teribile și răsturnări neașteptate de situație, concurenții au aflat în cele din urmă că nu va fi nicio eliminare, ci vor rămâne în aceeași formulă și în următoarea săptămâna.
Fetele din Casa iubirii au fost luate prin surprindere astăzi, când l-au zărit pe Laurențiu, noul concurent care a intrat în emisiune. Chipeșul tânăr a pășit în casă fetelor cu mult entuziasm și hotărât să își caute jumătatea și a făcut furori cu aspectul lui fizic uluitor.

Laurențiu este noul concurent din Casa iubirii. Tânărul a dezvăluit pentru ce fată a venit, de fapt, la casting

Laurențiu a intrat în Casa iubirii, luându-le prin surprindere pe fete, care nu se așteptau că un nou concurent să își facă apariția în emisiune deoarece nu fusese nicio eliminare în cea mai recentă Gală. Băiatul are 24 de ani, este din Târgu-Mureș și a venit hotărât în Casa iubirii pentru a-și întâlni marea dragoste și a-și construi o relație frumoasă și serioasă.

Tânărul le-a dezvăluit că lucrează ca antrenor personal. Cea mai încântată de apariția lui Laurențiu a fost Emma care a fost uluită să afle că tânărul locuise o perioada și în Bacău, orașul ei natal.

Întrebat dacă are deja în minte un top trei al celor mai atrăgătoare fete din perspectiva lui, Laurențiu a mărturisit că cele care i-au atras atenția încă de când le-a zărit în emisiune sunt: Patricia, Bianca și Nona.

În timp ce Laurențiu se află încă în casă fetelor, cei șapte băieți încărcau din răsputeri să descopere ce se întâmplă acolo și cum arată misteriosul băiat care a tocmai intrase. Aceștia au solicitat camerei să le arate pe monitor imagini însă răspunsul a fost negativ și au continuat să fiarbă de curiozitate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Flatată de faptul că se află în topul lui Laurențiu, Nona a încercat să inițieze o conversație cu el, afirmând că i se pare destul de încrezut și că acest lucru i-ar putea dauna în cadrul show-ului deoarece și ea a simți că a avut mult de pierdut din această cauză.
În cele din urmă băieții au primit pe monitor câteva imagini din casa fetelor, acolo unde Laurențiu purta diverse discuții cu tinerele pe care le place.

Cel care a remarcat faptul că Nona vorbește cu noul concurent a fost Patrick și a zâmbit sarcastic.

Citește și: Andreea Mantea a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta, chiar în gala Casa Iubirii. Mihaela a izbucnit instant în lacrimi: ”A venit momentul să aflăm”

Citește și: Marinel și Mihaela, schimb de replici acide în gală: ”Te cam întreci” De la ce s-au luat la ceartă cei doi concurenți: ”Cam toate fetele îl luați la mișto”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.