Laurențiu, fotografie emoționantă alături de mama și sora lui. Ce mesaj le-a transmis fostul concurent de la „Casa iubirii”! Cum arată cele două femei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 28 aug 2024, 18:20

Laurențiu s-a afișat împreună cu mama și sora lui

Sursa: Instagram laur_suciu

Laurențiu, fost concurent din sezonul 2 al emisiunii „Casa iubirii”, a publicat recent o fotografie cu mama și sora lui, prin intermediul căreia le-a dezvăluit fanilor că are o legătura strânsă cu familia.

Imaginea, postată luni seară pe Instagram, îi surprinde pe Laurențiu, mama și sora lui așezați la masă, într-un cadru plin de căldură și apropiere. În fotografie, cu toții par binedispuși, mai ales Laurențiu, care zâmbește cu gura până la urechi, în timp ce le ține aproape pe cele două femei.

Ce mesaj le-a transmis Laurențiu celor două femei și cum arată acestea

În descrierea postării, fostul concurent de la „Casa iubirii” a adăugat textul: „La familia. Cu puterile mele”. Prin acest mesaj, tânărul a subliniat importanța familiei în viața lui. De asemenea, postarea sugerează că, în ciuda provocărilor, rămâne puternic, datorită sprijinului și iubirii celor dragi.

Această postare nu doar că reflectă dragostea sa față de familie, dar și dorința de a arăta lumii că, indiferent de dificultățile prin care a trecut, Laurențiu își menține optimismul și puterea interioară.

Postarea de la Instastory cu mama și sora lui vine la aproape două săptămâni de când fostul concurent de la „Casa iubirii” a anunțat public că are diabet. Deși Laurențiu se confruntă de ceva timp cu această afecțiune, nu s-a simțit pregătit să împărtășească cu publicul acest aspect din viața lui.

Citește și: Ce a pățit Lorena de la Casa iubirii. Laurențiu a cerut ajutor în mediul online: „Avem o problemă”

Laurențiu a dezvăluit, recent, că are diabet

Tânărul a vorbit pentru prima dată de diabet în timpul unei transmisiuni live pe TikTok, făcută împreună cu fostul său coleg din cadrul emisiunii, Cosmin. Întreaga discuție despre boala de care suferă Laurențiu a pornit după ce Cosmin l-a întrebat cum se mai simte.

Cosmin: „Ești bine, nu? Ești stabil cu astea?”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Laurențiu: Mi-a căzut ăsta! E senzor de glicemie! Ce să fac?”.

Cosmin: „E de glicemie, că el are probleme cu diabetul. Eu știu că de când eram în emisiune îți făceai injecții”.

Laurențiu: „Și acum fac! Mai multe fac acum”.

Cosmin: „Eu când am văzut prima dată că îți faci din alea, nefiind obișnuit, m-am gândit: ”Ia uite la ăsta ce își dă””.

Laurențiu: „Da, trebuie să-mi pun altul (n.r. alt senzor)”.

Citește și: Probleme de sănătate pentru Laurențiu de la „Casa iubirii”! Nimeni n-a știut până acum de boala fostului concurent: „Făceai injecții...”

Înafară de faptul că Laurențiu a întâmpinat probleme cu senzorul de glicemie, în timpul live-ului acesta i-a dat de înțeles atât lui Cosmin, cât și urmăritorilor că se simte bine, iar diabetul său e sub control.

Deși se confruntă cu o problemă severă de sănătate, fostul concurent de la „Casa iubirii” arată, la fiecare apariție a sa în mediul online, o atitudine pozitivă. La fel s-a întâmplat și pe live, și în poza cu familia lui, în care a părut foarte vesel și optimist.

Sursă foto: Instagram laur_suciu 

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.