Laurențiu, gest emoționant după ce s-a afișat cu Lorena: „E de fapt iubire”. Ce a postat fostul concurent de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 07 feb 2024, 19:04

Laurențiu i-a emoționat pe toți cu postarea lui

Sursa: Instagram laur.lorena24

Foștii concurenți din „Casa iubirii”, sezonul 2, Laurențiu și Lorena par să revină la vechile sentimente, întrucât dau de bănuit că s-au împăcat.

În sezonul 2 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena au format un frumos cuplu, însă, la finalul lunii ianuarie tânăra a anunțat că ea și iubitul ei nu mai formează un cuplu.

Laurențiu și Lorena s-au reîntâlnit

Deși, în cadrul interviului de la „Culisele iubirii”, Lorena a fost foarte clară în legătură cu decizia de a se despărți de Laurențiu, dând de înțeles că nu mai sunt șanse de împăcare, cei doi s-au afișat, recent, împreună.

Cei doi îndrăgostiți s-au întâlnit pentru a sărbători zilele de naștere ale pisicuțelor pe care le-au adoptat împreună, în apartamentul unde se mutaseră după ieșirea din competiție.

Foștii concurenți au postat clipul de la aniversarea lui Lilo și Stitch pe Instagram, însă, în filmare, aceștia nu au declarat, concret, că s-au împăcat.

Citește și: Lorena și Laurențiu de la „Casa iubirii”, din nou împreună: „Sunetul plăcerii”. Cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Totuși, la scurt timp după ce s-au filmat cu pisicile, Lorena și Laurențiu au publicat niște postări de-a dreptul înduioșătoare. Prima a fost tânăra, care a postat un mesaj despre iubire la secțiunea de Instastory a paginii ei de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

„Iubirea, indiferent de formă sau circumstanțe, înnobilează sufletul, îl purifică și îi oferă un sens, o menire.

Chiar dacă fiecare proces al dragostei se desfășoară în creier la nivel chimic, «omul are nevoie de dragoste. Viața fără duioșie nu e decât un mecanism uscat, scârțâitor și sfâșietor»”, este o parte din mesajul Lorenei.

Laurențiu a făcut un gest emoționant pentru Lorena

Mai apoi, ca răspuns la mesajul emoționant postat de concurentă, Laurențiu a publicat un videoclip de când el și Lorena formau un cuplu în „Casa iubirii”.

În respectivele imagini, cei doi au fost surprinși în niște momente foarte tandre.

În clip, cei doi îndrăgostiți își arătau iubirea unul față de celălalt prin diverse gesturi romantice, precum săruturi și îmbrățișări foarte strânse, părând că nu mai voiau să se dezlipească unul de celălalt.

Citește și: Gestul făcut de Lorena, după despărțirea de Laurențiu. Ce a postat fosta concurentă de la Casa Iubirii pe rețelele sociale

De asemenea, pe fundalul filmulețului rulează o frumoasă piesă de dragoste, „Cerul Roșu”, de Alina Eremia. În fragmentul postat de fostul concurent sunt atașate versurile:

„Știi ce o să zic (Știi ce o să zic) Mă ghicești după privire Poate e instinct Sau poate e de fapt iubire”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de L🤍L (@laur.lorena24)