Laurențiu, gest impresionant pentru Lorena de Valentine's Day! Ce cadou a primit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita

Cum a surprins-o Laurențiu pe Lorena 

Sursa: TikTok

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial „Casa iubirii” și, chiar dacă au trecut prin diverse situații, cei doi au rămas unul lângă celălalt.

Laurențiu și Lorena s-au îndrăgostit iremediabil în emisiunea „Casa iubirii”, de la Kanal D, iar iubirea lor i-a readus împreună de fiecare dată când viața a încercat să îi despartă.

Prin ce provocări au trecut Lorena și Laurențiu

Cei doi îndrăgostiți au început o frumoasă poveste de dragoste în cel de al doilea sezon al competiției, însă aceștia nu au mers mai departe întrucât, la un moment dat, Lorena a fost eliminată.

Deși Laurențiu a rămas în concurs, în loc de a se resemna și de a încerca să-și găsească pe altcineva, a luptat pentru relația cu Lorena, cerând să fie eliminat pentru a-și continua relația cu ea în afara show-ului.

Imediat după ce a ieșit, și el, din „Casa iubirii”, cei doi îndrăgostiți s-au reunit și s-au mutat împreună. Ba mai mult, foștii concurenți au adoptat și două pisicuțe, pe nume Lilo și Stitch, la fel ca poreclele pe care și le-au dat Laurențiu și Lorena, după celebrele personaje din desenele animate.

Citește și: Lorena și Laurențiu, primele declarații după împăcare: „O parte din împăcarea noastră se datorează și vouă” Cei doi le-au răspuns fanilor într-un live

Însă, după câteva luni petrecute împreună, soarta a făcut ca aceștia să se despartă din nou, de această dată din cauza unor neînțelegeri pe care tânăra nu a mai putut să le suporte, întrucât își făceau prea mult rău unul celuilalt.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce cadou i-a făcut Laurențiu Lorenei

Totuși, după câteva săptămâni de pauză, Laurențiu și Lorena au decis să-și acorde o a doua șansă și să repare relația în loc să renunțe așa ușor la ea. Astfel, de când cei doi s-au întâlnit, în urmă cu o săptămână, pentru a sărbători aniversarea pisicuțelor, sunt de nedespărțit.

De atunci, Lorena și Laurențiu au început să-și petreacă, din nou, timpul împreună. Ba mai mult, foștii concurenți s-au mutat înapoi în casa lor, acolo unde și-au început povestea de iubire în afara show-ului matrimonial.

Citește și: „Da, e de la sarcină” Mesajul postat de Lorena în miez de noapte, după ce s-a împăcat cu Laurențiu

În același loc, Laurențiu i-a pregătit o surpriză impresionantă iubitei sale.

În timp ce Lorena îl aștepta acasă, împreună cu cei doi pisoi, partenerul ei s-a gândit să intre pe ușă cu un cadou deosebit pentru ea, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, așa că i-a adus un imens buchet de trandafiri roșii.

În acest mod, fostul concurent și-a arătat iubirea necondiționată pentru partenera lui și, la rândul ei, Lorena a fost cu adevărat încântată de gestul iubitului.

Acesta din urmă, văzând cât de mult a bucurat-o pe fată, a imortalizat imediat momentul și a postat fotografia la Instastory.