Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei! Deși au pus capăt cunoașterii, cei doi concurenți încă mai au sentimente unul pentru celălalt! „Da, sunt un pic afectată!” Iată ce s-a întâmplat în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 05 sep 2023, 19:09

Lorena, profund afectată de atitudinea lui Laurențiu! Tânărul a lăsat-o baltă pe fosta lui parteneră și a plecat în casa fetelor! „Abia aștepta să plece!” Iată ce s-a petrecut între cei doi concurenți și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o mare surpriză încă din prima ediție a acestei săptămâni, deoarece un nou concurent a intrat în emisiune pentru a-și caută jumătatea, după ce în cea mai recentă Gala, Alexandru a fost eliminat. Fetele au fost foarte încântate de apariția lui Ionuț, însă de departe cea mai impresionată a fost Bianca deoarece tânărul a dezvăluit că o admira și că își dorește să o cunoască mai bine.

În vreme ce pentru unii concurenți primesc astfel de surprize, alții se îndepărtează din ce în ce mai mult.

Laurențiu, gest neașteptat la adresa Lorenei

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera aparent mai liniștită și mai optimistă, însă la un moment dat s-au iscat și noi tensiuni. Deși au pus capăt perioadei lor de cunoaștere, Lorena și Laurențiu încă mai simt atracție reciprocă.

Citește și: Un nou concurent s-a alăturat emisiunii ,,Casa iubirii''! Cine este Ionuț și pentru ce fată a venit: ,,Îți cunosc caracterul''

Astăzi, Lorena a mers în casa băieților pentru a încerca să îl abordeze din nou pe fostul ei partener, însă s-a confruntat cu un moment de dezamăgire profundă, deoarece tânărul a decis la scurtă vreme să ceară permisiunea de a pleca în casă fetelor, pentru a evita discuția cu Lorena.

Vizibil afectată de gestul lui Laurențiu, concurență a rămas în casa băieților, unde a discutat cu Radu și Cosmin, cărora le-a mărturisit că o doare enorm atitudinea fostului ei partener.

Laurențiu: Mă duc, ciao!

Radu: Nu ne minți?

Laurențiu: Cum să vă mint dacă mi s-a dat voie?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Lorena: Abia aștepta să plece!

Cosmin: Vezi că iar tremuri!

Lorena: Da, sunt un pic afectată... Înseamnă că l-a deranjat prezența mea! Îmi pare rău pentru asta! Nu vreau că nicio persoană în prezența mea să se simtă prost! Dacă el s-a simțit rău are toată libertatea să plece! De acum încolo o să încerc să-l evit să nu pun în pericol starea lui de sănătate, disconfortul lui!

Deși a afectat-o mult gestul fostului ei partener, Lorena s-a străduit să își stăpânească lacrimile și să își păstreze calmul și le-a dezvăluit lui Radu și lui Cosmin că o doare teribil comportamentul lui Laurențiu. În cele din urmă, tânăra a subliniat faptul că pe viitor va încerca să evite astfel de situații.

Citește și: Eliminare cu lacrimi în „Casa iubirii”! Un concurent neașteptat a părăsit competiția: „Eu chiar am crezut în cunoașterea noastră”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.