Laurențiu iese la atac și o invită pe Bianca în camera roșie! Șatena se lasă greu, însă, în final, acceptă. Sărutul dintre cei doi este cireașa de pe tort. Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 26 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 26 apr 2023, 18:43

Bianca și Laurențiu, primul sărut în camera roșie?!

Sursa: Captură KANAL D

Relația Biancăi cu Alexandru scârție! Laurențiu nu pierde timpul și iese la atac. Tânărul a invitat-o în camera roșie pe șatenă, acolo unde au avut și primul sărut.

În ultimele zile, Bianca s-a aflat în centrul unor discuții aprinse. După ieșirea în club, care a generat o mulțime de controverse, șatena se află din nou într-o situație delicată. Laurențiu i-a propus o cameră roșie Biancăi. Ușor reticentă, Bianca nu a acceptat din prima, însă, în final, s-a lăsat purtată de sentimente și a mers în camera roșie. Laurențiu i-a propus un sărut concurentei, ce a urmat, nu i-a picat deloc bine fostului iubit.

Alexandru își păstrează cu greu calmul, deși este foarte vizibil că tremură de nervi.

Bianca și Laurențiu, primul sărut în camera roșie?!

Relația Biancăi cu Alexandru pare că se apropie de final, mai ales după evenimentul care va avea loc în ediția de miercuri a emisiunii ”Casa Iubirii”. Momentul în care Laurențiu o invită pe Bianca în camera roșie nu este trecut cu vederea de către Alexandru, care nu pare deloc bine, în timp ce fosta lui iubită radiază în prezența altui bărbat. 

Citește și: Lacrimi și suspans în Casa iubirii! Robert, Emma și Laurențiu au ajuns în pragul eliminării! Iată cine a părăsit emisiunea în Gala de duminică, 23 aprilie 2023! „Mă așteptăm”

Laurențiu: Bianca, te aștept. Nu-ți iau niciun pupic cu forța. Poate nu se întâmplă nimic.

Bianca: Poate nu se întâmplă nimic. Ce ar trebui să se întâmple?

Laurențiu: Facem o serie de flotări sau îți fac un dans, dacă vrei. Bianca, îți dau cuvântul meu de onoare că iau totul asupra mea.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Deși s-a lăsat greu, în final, Bianca a acceptat să meargă în camera roșie, Laurențiu fiind un bărbat greu de refuzat. Alexandru fierbe de nervi, cu greu își controlează reacțiile.

 Laurențiu nu se lasă prea ușor și sare la atac. Acesta își încearcă norocul și vrea să o sărute pe Bianca. Rămâne de văzut dacă îi va reuși sau nu. 

Urmăriți o nouă ediție ”Casa Iubirii”, miercuri, 26 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

Citește și: Bianca izbucnește în lacrimi! Ce s-a întâmplat, de fapt, în club? Andreea Mantea face dezvăluiri incredibile. Nu ratați o nouă ediție ”Casa Iubirii”, marți, 25 aprilie, de la 10:00 și de la 16:30

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.