Laurențiu, la un pas de a lua o decizie radicală în privința relației sale cu Lorena! „Poate nu suntem potriviți!” Iată cum a reacționat concurenta și s-a întâmplat astăzi în Casa iubirii

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 aug 2023, 19:00
Foto(5)

Laurențiu și Lorena, tot mai aproape de despărțire! Concurentul a dat cărțile pe față și a recunoscut că partenera lui are prea multe pretenții de la el! „Putem să rămânem prieteni! Asta pare că vrei!” Lorena și-a stăpânit cu greu lacrimile!

Concurenții din Casa iubirii trec în fiecare zi prin noi momente de senzație, întâlniri de pomină, dar și răsturnări neașteptate de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor prea puternice. În cadrul ediției de astăzi, în platoul emisiunii a plutit o atmosfera apăsătoare și tensionată deoarece pe de o parte, Mihaela și Robert au ajuns din nou la reproșuri acide, iar pe de altă parte, Laurențiu și Lorena s-au îndreptat din ce în ce mai mult spre o despărțire definitivă.

Laurențiu, la un pas de a lua o decizie radicală în privința relației sale cu Lorena! „Poate nu suntem potriviți!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii, concurenții au avut parte de momente palpitante și pline de tensiune, deoarece s-au iscat multe discuții în contradictoriu și s-au lansat replici aprige, iar două dintre cuplurile din cadrul show-ului sunt din ce în ce mai aproape de destrămare.

După ce zilele trecute, Laurențiu a fost pus la zid de Lorena, în timpul unei discuții, acuzându-l că a ridicat tonul la ea și i-a vorbit fără respect, iar de atunci, tânărul s-a arătat extrem de deranjat de atitudinea partenerei sale și a fost foarte distant și rece. Pe de altă parte, Lorena a suferit și ea în tăcere și a trecut prin frământări teribile, gândindu-se că relația lor se va destrăma.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În ediția de astăzi, Andreea Mantea le-a pregătit un scurt material video, în care cei doi au avut discuția cu pricina și în cele din urmă, Lorena a conștientizat faptul că Laurențiu nu a țipat la ea atunci și astfel cea care a greșit a fost ea.

Orgolios, Laurențiu nu a vrut să accepte spusele și lamentările Lorenei ci a dat de înțeles că și-ar dori să pună punct relației lor, deoarece a constatat că nu se potrivesc. Afirmațiile sale au dărâmat-o pe Lorena care abia și-a stăpânit lacrimile.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Cosmin! Concurentul a avut parte de cele mai frumoase și emoționante momente deoarece mama și sora lui au pășit în Casa iubirii

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Lorena a suferit un atac de panică! „Nu pot să mă ridic!” Iată cum a reacționat Laurențiu și ce s-a întâmplat cu partenera lui

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.