Laurențiu Lăcătușu, hotărât să dea statul în judecată! Cel care a fost confundat cu unul dintre agresorii lui Adrian Kreiner nu mai poate ieși în lume după eroarea comisă de poliție

Author: Diana Ghita
Actualizat: 27 nov 2023, 23:27

Laurențiu Lăcătușu a fost arestat fiind nevinovat

Sursa: Facebook

În căutarea ucigașilor lui Adrian Kreiner, polițiștii au comis o eroare de proporții. Aceștia au confundat un om nevinovat cu unul dintre agresori, arestându-l pe nedrept și afectându-i imaginea în societate.

Renumitul afacerist din Sibiu, Adrian Kreiner, a murit pe 7 noiembrie 2023, după ce a fost torturat, fără milă, de către trei bandiți care au intrat prin efracție în locuința lui, pentru a-l jefui.

Prin ce trece Laurențiu Lăcătușu de când a fost eliberat de poliție

În cazul uciderii lui Adrian Kreiner, Laurențiu Lăcătușu a fost confundat cu unul dintre suspecți.

Astfel, acesta a fost săltat de către polițiști chiar din fața propriei locuințe, care, ulterior, l-au dus la Secția de Poliție din Craiova, iar mai apoi la Sibiu. În cele din urmă, anchetatorii au realizat că nu el este suspectul, eliberându-l a doua zi.

După ce a fost reținut dintr-o eroare a autorităților, Laurențiu Lăcătușu nu mai poate să iasă nici măcar pe stradă, întrucât este abordat de foarte mulți oameni care îi pun întrebări incomode despre momentul în care a fost arestat.

Totuși, acestea sunt cazuri fericite, căci, de multe ori, bărbatul este arătat cu degetul de către cei care nu au înțeles că a fost arestat din greșeală. De asemenea, bărbatul se simte foarte prost atunci când cei care trec pe lângă el spun: „Uite-l pe băiatul de la televizor!”.

Citește și: Bărbatul arestat aseară în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, prins ieri în flagrant, a fost eliberat. Nu există suficiente probe care să-i demonstreze vinovăția

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Laurențiu Lăcătușu este hotărât să dea statul în judecată

Laurențiu povestește că, de când a fost eliberat, trece numai prin astfel de episoade, care îl fac să se simtă foarte stânjenit, întrucât imaginea sa în comunitate i-a fost pătată doar din cauza incompetenței autorităților.

„Mi-e și rușine să merg pe drum că strigă oamenii după mine. Într-o zi, a oprit o mașină lângă mine și persoanele din mașină m-au întrebat cum s-a întâmplat totul.

Îmi era o rușine de-mi cădeau ochii din cap. Cum este posibil așa ceva?”,  a dezvăluit bărbatul, citat de Gândul.

Situația a devenit rapid insuportabilă pentru Laurențiu Lăcătușu, care a decis să apeleze la ajutorul unui avocat, pentru a da în judecată statul român, având în vedere prejudiciul care i-a fost adus în momentul în care a fost luat pe sus, în plină stradă, de către polițiști.

„Urmează să mai completăm niște acte și să ne sfătuim ce vom face mai departe”,  a spus Laurențiu.

Citește și: Prima reacție a bărbatului reținut de către polițiști în cazul morții lui Adrian Kreiner: ”Vin obosit de la lucru și mă trezezc cu poliția la poartă” Acesta a fost eliberat