Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2023, 16:04
Foto(4)

Lorena a trecut prin momente aprige de gelozie, după ce Laurențiu i-a făcut complimente Catincăi și s-a apropiat de ea! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii și ce decizie a luat Lorena! „Sunt multe lucruri care trebuie clarificate!”

Concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de pomină, de surprize de senzație, de întâlniri romantice, dar se confruntă deseori și cu multe controverse și răsturnări uluitoare de situație, care le afectează relațiile celor care se află într-o perioada de cunoaștere sau formează deja un cuplu. După ce în prima ediție a acestei săptămâni, fetele au fost luate prin surprindere de apariția unui nou băiat în pragul casei lor, astăzi, tensiunile au revenit în rândul concurenților.

Laurențiu a recurs la un gest neașteptat și i-a provocat Lorenei o gelozie profundă, după ce a lansat complimente la adresa Catincăi și a dat de înțeles tuturor că o admira.

Laurențiu a complimentat-o pe Catinca

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit din nou o atmosferă tensionată deoarece Lorena și Laurențiu au ajuns și mai aproape de o despărțire definitivă.

Totul s-a petrecut după ce concurentul a lansat mai multe complimente la adresa Catincăi și s-a arătat destul de interesat de această, dând de înțeles celorlalți colegi că a dat-o uitării pe Lorena. Mai mult decât atât, la un moment dat, Catinca a fost trimisă în casa băieților, acolo unde a primit sarcina de a găti alături de Laurențiu.

Momentul în care Catinca a ajuns în compania tânărului, Lorena s-a întristat teribil și cu greu și-a stăpânit lacrimile din cauza geloziei.

Cea care a încercat să o consoleze a Cristina, care i-a spus că i se pare că Laurențiu a recurs la un joc de fapt și că nu are de gând să se apropie de Catinca, însă vrea doar să îi provoace gelozie și să îi observe reacțiile.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Lorena: Eu vreau să vorbesc cu el! Sinceră să fiu toate lucrurile bune pe care le aveam în cap acum nici nu mai am chef să i le mai spun și să mai vorbesc cu el! Mi se pare că e bătaie de joc!

Cristina: Din moment ce ai reacțiile astea tu crezi că o să mai fie ceva între voi!

Lorena: Eu având în vedere ceea ce simt și ceea ce am simțit în clipele frumoase, evident că mi-aș dori să mă întorc la asta, dar evident la fel sunt foarte multe lucruri care trebuie puse la punct și clarificate! Mi-aș dori să vorbesc cu el și să văd ce gândește, acum după câteva zile!

Citește și: „Radu, ai copil?” Postarea lui Radu de la Casa Iubirii care i-a alertat pe fanii emisiunii. În ce ipostază a fost surprins concurentul

Citește și: Geani este noul concurent din Casa iubirii! Carismaticul tânăr a mărturisit că s-a despărțit recent de fosta lui iubită! „Nepotrivire de caracter!” Iată ce reacții a stârnit noul băiat în rândul concurentelor