Laurențiu, postare inedită pe rețelele sociale: „Cu bebelușii mei”. Cum își petrece timpul fostul concurent de la „Casa iubirii” în lipsa Lorenei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 mar 2024, 00:26

Ce face Laurențiu cât timp Lorena nu este acasă

Sursa: Instagram laur_suciu

Atunci când s-au mutat împreună, foștii concurenți de la „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena, au adoptat doi pui de pisică pe care îi tratează ca pe proprii lor copii.

La scurt timp după ce au părăsit show-ul matrimonial „Casa iubirii”, Laurențiu și Lorena au decis să se mute împreună, întrucât relația lor devenise din ce în ce mai serioasă, iar odată cu acest pas, cei doi au decis să-și mărească familia, așa că au adoptat doi pisoi foarte simpatici.

Cum își petrece Laurențiu timpul în lipsa Lorenei

Îndrăgostiții le poartă o grijă și o iubire necondiționată celor două feline, pe care le-au botezat Lilo și Stitch, și le tratează exact ca pe niște copii, întrucât, în momentul în care

le-au luat în adopție, și-au asumat o mare responsabilitate și, în același timp, și-au luat în serios rolul de „părinți”.

Cele două pisicuțe sunt foarte importante în viețile celor doi îndrăgostiți, întrucât le umplu casa de voie bună chiar și în zilele mohorâte. Așa a fost și ieri, când a plouat toată ziua, iar Laurențiu, rămas singur acasă, a lenevit împreună Lilo și Stitch, în timp ce o așteptau pe Lorena.

Citește și: „A plecat”. Lorena a avut parte de un eveniment neplăcut chiar în apropierea locuinței sale! Fosta concurentă de la „Casa iubirii” le-a mărturisit totul fanilor

Plictisit de atmosferă, tânărul a decis să facă diverse postări de pe parcursul zilei petrecute cu cele două feline. În clipurile urcate pe Instastory, se poate observa că cei trei s-au uitat la seriale și au luat masa împreună.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Laurențiu și Lorena îi iubesc necondiționat pe Lilo și Stitch

Ba mai mult, în urma clipelor petrecute cu pisoii, Laurențiu a pierdut, la un moment dat, noțiunea timpului:  „Cu bebelușii mei într-o joi ploioasă. Miercuri, pardon, dar și mâine plouă”,  a scris fostul concurent de la „Casa iubirii”, lângă niște imagini cu pisicile somnoroase.

Însă, Lilo și Stitch s-au trezit imediat din somn în momentul în care Laurențiu și-a pregătit cina și s-a pus la masă.

„Zici că vin să mă ia la bătaie”, a spus tânărul în timp ce le filma pe felinele care voiau să guste din felul de mâncare apetisant.

Citește și: Gestul ciudat făcut de Laurențiu în timp ce se afla cu Lorena la cinema! Oamenilor nu le-a venit să creadă

Cei doi pisoi sunt foarte răsfățați de către stăpânii lor, întrucât aceștia le-au organizat, în urmă cu o lună, chiar și o petrecere, cu ocazia aniversării lor.

Acest eveniment a fost unul atât de important pentru Lorena și Laurențiu încât a adus, după sine, împăcarea lor, care, după ce s-au despărțit, nu se mai așteptau să-și reia povestea de dragoste.