Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată! Cum arată Liam, cel de-al treilea fiu al antrenorului

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 19 feb 2023, 00:10

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată

Sursa: instagram laurentiu reghecampf

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată! Iubita lui, Corina Caciuc, a adus pe lume un băiețel pe nume Liam în urmă cu puțin timp.

Cel de-al treilea fiu al lui Laurențiu Reghecampf a venit pe lume! Vestea a fost dată în această dimineață chiar de antrenorul Universității Craiova, care a pus pe Instagram o poză cu micuțul Liam. 

Astăzi dimineața s-a născut Liam frățiorul vostru!
Va iubește tata❤️🙏,  a fost mesajul prin care Reghe a anunțat nașterea celui de-al treilea copil al său.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cea mai frumoasă amintire legată de sărbătorile Pascale. Ce îi plăcea antrenorului să fac în fiecare an de Înviere

Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată 

Laurențiu Reghecampf a anunțat pe pagina sa de Instagram că astăzi s-a născut și cel de-al treilea fiu al său, micuțul Liam. 

Antrenorul Universității Craiova a postat și o imagine în care îl strânge la piept pe Liam, iar bucuria și emoția se citesc pe chipul acestuia. 

 

Cel de-al treilea fiul al lui Laurențiu Reghecampf a fost adus pe lume de Corina Caciuc, femeia pentru care antrenorul a părăsit-o pe Anamaria Prodan după o relație de aproximativ 15 ani. 

Și pentru cel de-al treilea fiu al său Laurențiu Reghecampf a ales un prenume care începe tot cu litera L, la fel ca și în cazul lui Luca (fiul pe care îl are cu prima lui soție, Mariana) și Laurențiu Jr( fiul pe care îl are cu Anamaria Prodan). 

Corina Caciuc, mama celui de-al treilea fiu al antrenorului, micuțul Liam, a născut în această dimineața la o clinică privată din Capitală. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, cea mai emoționantă imagine dedicată viitorului său fiu! Cum se va numi cel de-al treilea urmaș al antrenorului Craiovei

Corina Caciuc este femeia alături de care Laurențiu Reghecampf se simte împlinit și iubit 

Nici fosta soție a antrenorului și nici copiii acestora nu au reușit să îl despartă pe Reghe de actuala sa iubită și mama celui de-al treilea copil, Corina Caciuc.

Deși în presa au apărut de-a lungul timpului foarte multe informații menite să o denigreze pe tânara care a devenit mamă în această dimineață, nimic nu l-a făcut pe antrenorul Universității Craiova să renunțe la Corina Caciuc. 

Informația că Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe Anamaria Prodan după o relație de 15 ani pentru o „fată de oraș„, așa cum o numește impresara pe noua iubită a lui Reghe, a fost un șoc chiar și pentru apropiații cuplului. 

Nimici din ce a urmat apoi nu l-a făcut pe Laurențiu Reghecampf să o părăsească pe Corina și să revină în sânul familiei. Din contră, toate aceste atacuri nu au făcut decât să sudeze și mai mult relația dintre antrenor și noua sa iubită, alături de care acesta a declarat că se simte iubit și împlinit. 

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare după prima înfățișare în procesul de divorț: "Nu și-a salutat copiii"

„Am cunoscut-o la un eveniment, la o petrece, dar nu direct, doar am văzut-o. Am încercat să iau legătura cu ea și să o cunosc cu adevărat. Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă. Mi-aș fi dorit ca și Anamaria să aibă parte de același lucru”, a povestit Laurențiu Reghecampf.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește(...) ”O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”,  a mai spus antrenorul.