Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul bebelușului „Fetiță sau al patrulea băiat” Modul inedit prin care a făcut anunțul a strâns mii de aprecieri

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 oct 2023, 15:43

Laurențiu Reghecampf va fi tată de băiat

Sursa: Instagram- r.laurențiu

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii. Antrenorul a postat o fotografie prin care a dezvăluit sexul copilului.

Antrenorul român și Corina Caciuc au anunțat că așteaptă cel de-al doilea copil împreună. Nu a trecut mult de atunci, că Laurențiu Reghecampf a dezvăluit și sexul bebelușului.

Laurențiu Reghecampf va fi tată de băiat pentru a patra oară

Modul în care antrenorul a ales să dezvăluie sexul bebelușului este unul inedit. Laurențiu Reghecampf a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu un tort pe care era inscripționat mesajul „ Fetiță sau al 4-lea băiat ”.

Citește și: „1+1=4” Corina Caciuc a dat veste cea mare! Este iubita lui Reghe însărcinată?

Urmăritorii și-au dat imediat seama de faptul că Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc așteaptă un băiețel, lângă tort fiind așezat și un pahar în care se putea observa crema de culoare albastră. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Liam, iar Laurențiu Reghecamp are încă doi băieți din căsătoriile anterioare.

Citește și: Nu mai arată așa! Schimbare de look pentru Sarah Prodan. Imaginea a fost publicată chiar de Anamaria Prodan: „Fata mea perfectă”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Fotografia postată pe contul de Instagram al antrenorului a fost însoțită și de mesajul „Te iubesc”, semn că Laurențiu Reghecampf este extrem de încântat și așteaptă cu nerăbdare nașterea celui de-al patrulea băiat. 

Postarea a strâns peste o mie de aprecieri și comentarii într-un timp record. Urmăritorii antrenorului și apropiații au ținut să-l felicite pentru viitorul membru al familiei. Să fie exact așa cum vrei ❤️ Doamne ajută și multă sănătate!!!🙏/Bravo! Iubiți va mult! Sunteți minunati!/ Este băiat, se vede albastrul din pahar. Felicitări! , sunt doar o parte din comentariile lăsate la postare. 

Corina Caciuc va deveni mama pentru a doua oară

Soția lui Laurențiu Reghecampf a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta a făcut anunțul chiar de ziua de naștere a antrenorului.

Citește și: Imaginea care a topit inimile internauților. Cum arată Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf, la 10 luni:”O frumusețe de copil!”

Corina Caciuc a postat o fotografie cu fiul lor Liam care avea un tort cu mesajul „1+1=4”, semn că familia lor se va mări în următoarea perioadă, iar micuțul va avea un frățior. Laurențiu Reghecampf se declară un bărbat împlinit, iar acum va deveni tată de băiat pentru a patra oară.

Citește și: „La Multi ani, Iubita Mea ❤️❤️❤️”. Mesajul postat de Laurențiu Reghecampf cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale, Corina Caciuc

Antrenorul are trei băieți, iar al patrulea este deja pe drum, însă acesta este mândru de fiecare în parte fără a face diferențe. El și Corina Caciuc și-au oficializat relația în anul 2021 și par extrem de fericiți împreună.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.