Laurențiu Reghecampf a prezentat al doilea „copil” al familiei. Antrenorul și Corina sunt în culmea fericirii

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 ian 2023, 10:31

Corina l-a adus pe lume pe micuț pe data de 19 mai, anul trecut

Sursa: Instagram

Corina și Laurențiu Reghecampf au publicat un filmuleț adorabil în mediul online cu fiul lor și cu al doilea „copil” al familiei. Aceștia sunt topiți după cei doi, iar iubita antrenorului spune că sunt cei mai buni prieteni.

Corina și Laurențiu Reghecampf l-au prezentat pe cel de-al doilea „copil” al familie i fanilor din mediul online. Acesta și fiul lor sunt nedezlipiți.

Corina și Laurențiu Reghecampf l-au prezentat pe al doilea „copil” al familiei

Corina a postat, pe contul ei de Instagram, o filmare în care fiul ei apare alături de cățelul familiei. Cel mic este fascinat de patruped, în timp ce acesta stă neclintit de lângă micuț, semn că îl protejează la fiecare pas.

Corina a scris, pe filmare, ”BFF” (n.r. best friends forever- cei mai buni prieteni pentru totdeauna), iar filmarea a fost redistribuită de Laurențiu Reghecampf pe contul lui de Instagram.

Corina l-a adus pe lume pe micuț pe data de 19 mai, anul trecut. Aceasta a născut la un spital privat din Capitală și i-a dăruit partenerului său cel de-al treilea băiat.

După mai multe momente tensionate care s-au întâmplat înainte de naștere, venirea pe lume a acestuia le-a dus fericirea supremă.

Citește și: Ce cadou luxos i-a cumpărat noul iubit Anamariei Prodan! Impresara se simte, în sfârșit, răsfățată cu adevărat: „Am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Cu câteva săptămâni înainte ca iubita lui să îl aducă pe lume pe cel mic, Laurențiu Reghecampf a postat o fotografie și, în descriere, a lăsat un indiciu cu privire la numele pe care mezinul îl va purta: „L”.

În luna septembrie, pe data de 25, băiatul lui Laurențiu Reghecampf a fost botezat la o biserică din București. Petrecerea s-a ținut la un restaurant exclusivist din nordul Bucureștiului, iar antrenorul nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba de fiul lui.

Citește și: „Eu, dintr-o familie uluitor de mare în România, Laurențiu, fără școală”. Anamaria Prodan spune ce lucruri au dus la ruptura de antrenor

Cum s-au cunoscut Laurențiu Reghecampf și Corina

În cadrul unui podcast la care a fost invitat, Laurențiu Reghecampf a menționat faptul că a văzut-o pe Corina pentru prima dată la un eveniment la care a participat, dar nu a încercat să stea de vorbă cu ea în acel moment.

În urmă cu aproximativ o lună, Laurențiu a petrecut Crăciunul total diferit față de cum o făcea până acum. Acesta a dat petrecerile cu mulți invitați și cu bucate alese pe momentele petrecute cu Corina și cu fiul pe care îl au împreună.

Cei doi s-au asortat și au făcut o poză minunată de familie: cei doi părinți, îmbrăcați în roșu, în brațe cu micuțul lor, îmbrăcat într-un costum cu reni, lângă un brad împodobit cu ornamente de aceeași culoare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.