Laurențiu Reghecampf a spus dacă Anamaria Prodan l-a înșelat sau nu cu Dan Alexa! De unde s-a produs ruptura între cei doi soți

Author: Alice Popescu

Laurentiu reghecampf despre gestul Anamariei Prodan de a-i da un pumn lui Alexa

Sursa: Captură YouTube

Antrenorul Craiovei a acceptat pentru prima data sa vorbeasca deschis despre ruptura dintre el si celebra impresara, Anamaria Prodan.

Este a doua aparitie publica a lui Laurentiu Reghecampf de cand a izbucnit scandalul divortului dintre el si sexy impresara Anamaria Prodan. Antrenorul Craiovei a dezvaluit si motivele care au stat la baza separarii de vedeta, dar si despre incidentul cu Dan Alexa cand viitoarea fosta sotie i-a dat un pumn in fata.

Citeste si: Mădălina Pamfile, dezvăluiri șocante printre lacrimi: "Am luat pastile și am vrut să mă arunc de la etaj! Stăteam agățată de geam ca un cățeluș"

Gestul Anamariei Prodan fata de Dan Alexa l-a indepartat pe Laurentiu Reghecampf de impresara

Clar m-a deranjat foarte tare( ce s-a intamplat intre Anamaria si Dan Alexa). Nu mi-as fi inchipuit niciodata ca Anamaria ar fi putut sa faca vreodata asa ceva. Cat despre faptul in sine daca l-a inselat, antrenorul Craiovei, Laurentiu Reghecampf a declarat scurt ca:”  Nu. 

Și dacă ar fi făcut-o și aș ști, nu ți-aș spune niciodată. Nu mi s-a părut normal, iar eu am tot respectul pentru Dan Alexa și pentru omul Dan Alexa, pentru că îl cunosc foarte bine, nu am vorbit niciodată cu el pe tema asta, nu aveam de ce Eu puteam să vorbesc doar cu Anamaria, nu aveam cum să îl sun pe X, de ce ți-a dat Anamaria cu pumnul în gură?!”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurentiu Reghecampf nu si-ar fi dorit reinnoirea juramintelor cu Anamaria Prodan

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, primele dezvăluiri despre despărțirea de Anamaria Prodan. De ce s-a amânat, de fapt, divorțul dintre el și sexy impresară

Mai mult, Laurentiu a declarat si faptul ca reinnoirea juramintelor de iubire a fost o surpriza totala pentru el deoarece nu si-a dorit asa ceva.

”Știam că facem lucrul ăsta (n.r reînnoirea jurămintelor), dar nu știam ce face ea. Toți copiii erau lângă mine, în pat. Și fetele, și Bebe, și Luca, că nu facem, că ce facem, hai să mergem, adică a fost cumva, nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta.

Eu când am venit acasă, totul era pregătit, restaurantul, invitații, petrecerea.

Clar nu trebuia să fac lucrul ăsta, dar erau toți pregătiți de chestia asta. Totul era pregătit”,  a spus Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.