Laurențiu Reghecampf, cea mai emoționantă imagine dedicată viitorului său fiu! Cum se va numi cel de-al treilea urmaș al antrenorului Craiovei

Author: Alice Popescu
Actualizat: 24 nov 2022, 03:35

Ce imagine a postat Laurentiu Reghecampf despre viitorul lui fiu

Sursa: Instagram

Fostul sot al Anamariei Prodan nu isi mai incape de fericire cand vine vorba de viitorul sau fiu.

Laurentiu Reghecampf urmeaza sa devina tata in cateva luni, iar antrenorul Craiovei a pus deoparte toate scandalurile in care este implicat cu fosta lui sotie deoarece nimic nu e mai important ca viitorul membru al noii sale familii.

Citeste si: George Burcea, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a scris iubitul Vivianei Sposub antrenorului Craiovei

Laurentiu Reghecampf, mesaj emotionant pe Instagram

Antrenorul Craiovei a postat pe Instagram, poate cea mai emotionanta imagine de pana acum cu burtica de gravida a partenerei sale de viata, iar mesajul a fost mai mult decat graitor: "First cake for little L… 28 weeks" Se pare ca Laurentiu Reghecampf si partenera lui de viata s-au hotarat ca bebelusul sa fie numit dupa numele antrenorului de fotbal. De aceea si Laurentiu a scris prima initiala din numele viitorului baietel.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fostul sot al Anamariei Prodan traverseaza o perioada tumultoasa chiar daca si-a refacut viata alaturi de iubita lui. Scandalurile cu fosta sotie nu ii dau pace si recent, antrenorul a hotarat sa vorbeasca deschis despre situatia lui intr-un podcast si sa isi spuna propria versiune: "Are două case la Snagov, una este cumpărată de mama ei, de Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o, am făcut-o. Dar

tot a ei este, n-am nicio treabă cu casa ei...goală. De trei ani este goală. Da, poate au fost momente când ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. Mă duc să iau de la mama sau mă duc să mă ajute. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Anamaria Prodan a spus DA. Imagini în premieră cu superbul inel de pe degetul sexy impresarei

Laurentiu Reghecampf, lucruri nespuse pana acum despre situatia cu Anamaria Prodan 

Eu îi cumpăram Anei cu banii Ionelei? N-am avut o relație de genul ăsta, nu aveam cum să-i zic vreodată: Mamă, dă-mi 100.000 de euro să-i cumpăr ceas fiicei tale.

Niciodată. Mă înțelegeam foarte bine cu Ionela Prodan. Nu avea control asupra Anei” ,   a mai spus Laurențiu Reghecampf.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.