Într-un interviu pentru ”Dimineața cu noi”, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit ce îi place să facă cel mai mult de Paște și care este amintirea legată de Învierea Domnului de care își aduce aminte în fiecare an.
Laurențiu Reghecampf este cel care pregătește bunătățile pentru masa de Paște la el în familie
Bursucu și George Tănase l-au întâmpinat pe Reghe cu un coș cu bunătăți pentru masa de Paște.
”Îmi plăcea să ajut la bucătărie. Să fac ouăle, să le înroșesc”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Dimineața cu noi.
Celebrul antrenor a dezvăluit că el se ocupă de pregătirea preparatelor pentru masa de Paște și îi place foarte mult să petreacă timpul în bucătărie.
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii
Ce preparate pregătește Laurențiu Reghecampf pentru masa de Paște
Întrebat de Bursucu ce preparat îi place cel mai mult să mănânce de Paște, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit că el se ocupă de gătit și a împărtășit cu prietenii de la ”Dimineața cu noi” câteva rețete delicioase pe care le va pregăti și în acest an.
”(n.r Ce îi place să mănânci cu ocazia sărbătorilor Pascale, un fel principal?) Nu, am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme. Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.
Citeste si: Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare după prima înfățișare în procesul de divorț: "Nu și-a salutat copiii"