Laurențiu Reghecampf, detalii sfâșietoare despre moartea fiicei lui. Ce a simțit antrenorul în momentul în care și-a pierdut copilul: ”Am trăit totul la o intensitate maximă”

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 ian 2024, 21:44

Laurențiu Reghecampf a făcut primele dezvăluiri despre afecțiunea care a răpus-o pe fiica lui, dar și despre perioada neagră care a urmat după moartea Anei Lisa.

Laurențiu Reghecampf, celebrul antrenor de fotbal, s-a căsătorit pentru prima dată pe vreme când avea doar 19 ani. După trei ani de mariaj s-a născut fiica lui, Ana Lisa Cristina, care a suferit de o boală cruntă și care a pierdut lupta cu viața la doar un an. Invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Reghecampf a vorbit despre cel mai tragic moment din viața lui.

V-a frânt inima moartea fetei dvs?

Fiica lui Laurențiu Reghecampf a murit din cauza unei malformații congenitale la inimă. La un moment dat, antrenorul a declarat că și-a dat seama că Ana Lisa Cristina este bolnavă pentru că i se înnegreau buzele și obosea când mânca. După un control amplu, micuța a fost supusă la o intervenție chirurgicală extrem de grea.

În cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Laurențiu Reghecampf a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui, moartea propriului copil.

Întrebat de Denise Rifai dacă moartea fiicei lui i-a frânt inima, antrenorul a fost cât se poate de sincer și a mărturisit totul.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Laurențiu Reghecampf se pregătește să se căsătorească a treia oară: "Sunt foarte fericit"! Cum se înțeleg fostele soții ale lui Reghe între ele și cu actuala iubită a antrenorului, Corina Caciuc

”Da, rău! Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu, au fost niște momente dificile, mai ales că eram familia, fosta soție, au trăit totul la o intensitate maximă, eu atunci eram jucător la Steaua, jucam și în cupele europene, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla, trebuia să mă duc la muncă, trebuia să mă duc la meciuri, trebuia să intru pozitiv, trebuia să mă gândesc la cu totul altceva.

Eu cred că am trecut mai repede peste momentul ăla, dar în sufletul meu, în inima mea, a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem cu Ana Lisa”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf despre tragedia care i-a marcat viața.

Citeste si: Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată: „Să mai facă copii, să îl întreacă pe Cristi Borcea”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.