Laurențiu Reghecampf, primele dezvăluiri despre despărțirea de Anamaria Prodan. De ce s-a amânat, de fapt, divorțul dintre el și sexy impresară

Author: Alice Popescu

De ce s-a amanat primul termen in divortul de Anamaria Prodan

Laurentiu Reghecampf a acceptat pentru prima data sa vorbeasca intr-un podcast despre situatia dintre el si Anamaria Prodan.

Antrenorul Craiovei, invitat intr-un podcast de pe Youtube, a dezvaluit motivele pentru care s-a ajuns la un divort intre el si Anamaria Prodan. Laurentiu Reghecampf a subliniat faptul ca sunt cativa ani buni de cand intre el si impresara lucrurile nu sunt roz.

Citeste si: Anamaria Prodan s-a decupat și s-a infiltrat într-o fotografie care anunța transferul lui Stanciu! Ce detaliu a scăpat impresara

Laurentiu Reghecampf, pentru prima data, a acceptat sa vorbeasca intr-un podcast despre relatia cu Anamaria Prodan

" "De ce s-a terminat? S-a terminat că s-a terminat. Au fost anumite situații în viața noastră, iar eu am considerat că este mai bine să punem stop, decât să stăm să avem parte de evenimente neplăcute în familie. În ultimii ani am avut anumite probleme pe care am încercat să le trecem încet, încet.

Dar nu s-a putut. În momentul în care nu mai este armonie, când nu mai este iubire, când nu mai sunt lucrurile așa cum ar trebui să fie și intervin momentele de ceartă, de stres, copii sunt mari, înțeleg absolut orice gest pe care îl faci, este dificil.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

De ce s-a amanat primul termen in procestul de divort dintre antrenor si Anamaria Prodan

Citeste si: Vica Blochina dă cărțile pe față și spune ce relație a avut cu Laurențiu Reghecampf. Declarația care o va pune pe jar pe Anamaria Prodan

Mai ales că eu în ultimii patru ani de zile mi-am petrecut foarte mult timp cu Bebe și Luca în Emirate.

Ei au stat cu mine zi de zi. Și Anamaria venea când avea timp, pentru că a avut anumite evenimente în viața ei.", a declarat Laurențiu Reghecampf, în podcastul menționat.

"S-a amânat primul termen din cauză faptului că avocații ei au avut Covid. Avem termen în aprilie și sper să se termine cât mai repede. La urma urmei este vorba doar de un divorț."

, a declarat Reghe, în cadrul aceluiași podcast.

 

 

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.