Laurențiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să-i mai poartă numele în acte. Impresara ar reveni la numele Dumitrescu

Author: Lavinia Medrea

Laurențiu Reghecampf refuză ca Anamaria Prodan să-i mai poartă numele în acte. Impresara ar reveni la numele Dumitrescu

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf/Anamaria Prodan - colaj Kanal D

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află, în continuare, în plin proces de divorț. După ce s-au încăierat în plină stradă, antrenorul nu mai acceptă sub nicio formă ca impresara să-i poarte numele de familie.

În dosarul de divorț, depus de la început la tribunal, Laurențiu Reghecampf a solicitat ca Anamaria Prodan să nu-i mai poarte numele de familie, astfel că impresara va trebui să revină la Dumitrescu, numele pe care-l purta atunci când s-a căsătorit cu Laurențiu. Când se va termina procesul de divorț, Anamaria Prodan Reghecampf va deveni Anamaria Ionela Dumitrescu, urmând ca aceasta să facă demersurile necesare pentru a se numi, legal și în acte, Prodan, dacă își dorește acest lucru.

Laurențiu Reghecampf nu mai vrea ca Anamaria Prodan să-i poarte numele de familie

După bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Poliția Snagov a demarat o anchetă la reședința Prodan-Reghecampf din aceeași comună.

Citeste si: Bursucu, imagini în premieră de la botezul fiului lui Reghe. Ținutele ca ținutele, dar tortul micuțului Liam a făcut senzație

Laurențiu Reghecampf, care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, s-a deplasat la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr (n.r.: Bebe), dar a fost luat în primire de Anamaria Prodan. Cei doi s-au încăierat și au ajuns la secția de poliție, unde au fost deschide dosare penale și întocmite ordine temporare de restricție, relatează DigiSport

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Laurențiu Reghecampf rămâne antrenor la Azerbaijan, în ciuda conflictului mediatizat

Presa din Azerbaijan a anunțat că șefii lui Neftchi Baku au hotărât ca Laurențiu Reghecampf să antreneze în continuare la club și să ignore conflictul dintre el și fosta soție. Reghecampf, de asemenea, a anunțat că nu va pleca.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024.

România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă.

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald despre noua ei viață la aproape un an de la separarea de Laurențiu Reghecampf: "De când am aflat niște lucruri, trăiam cu o teamă"

În România, sunt puține persoane care își doresc ca Reghe să lucreze la națională. Motivul: este o persoană conflictuală. Problemele întâmpinate în viața personală i-au scăzut semnificativ cota antrenorului de 47 de ani.

Mai ales recent, după ce a mers acasă la fosta soție, Anamaria Prodan, a bătut-o, a amenințat-o și, în cele din urmă, a ajuns la poliție. Aceste lucruri au avut un ecou foarte mare în România”, au transmis azerii de la sportinfo.az.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.