Laurențiu Reghecampf, revoltat că Anamaria Prodan împarte casa lor cu Ronald Gavril: „Nu mi se pare ok”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 04 iul 2024, 13:04

Laurențiu Reghecampf este revoltat de unele gesturi ale Anamariei Prodan

Sursa: Captură YouTube; Instagram Anamaria Prodan

Recent, Laurențiu Reghecampf a fost invitat la podcastul moderat de Bursucu, unde, printre altele, a vorbit despre relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril.

În cadrul interviului, Bursucu i-a adresat lui Laurențiu Reghecampf diverse întrebări, legate atât de carieră, cât și de viața personală. De asemenea, prezentatorul l-a întrebat pe invitatul său și despre Anamaria Prodan, cu care este în plin proces de divorț.

Laurențiu Reghecampf vrea să cadă la pace cu Anamaria Prodan

În primul rând, antrenorul de fotbal s-a arătat dispus să facă pace cu fosta lui parteneră, însă inițiativa trebuie să vină din partea ei, întrucât, din punctul lui de vedere, ea este cea care dă curs certurilor.

Ba mai mult, și în procesul divorțului aceasta s-a arătat foarte ambițioasă și orgolioasă.

„Ea are drumul ei, eu am drumul meu, ce să șterg? Eu n-am nimic de șters. Am divorțat, semnează, tu iei asta, eu iau asta. La revedere, du-te și fă ce vrei. Poate să le pună bombă, poate să stea cu 10 Ronald, nu mă interesează. Dar atâta timp cât tu nu ai clarificat nimic, nu mi se pare ok”, a

spus Laurențiu Reghecampf.

Citește și: Ce a avut de spus Anamaria Prodan după evoluția solidă a lui Nicolae Stanciu în debutul României la EURO 2024

Despărțirea dintre Reghe și Anamaria Prodan a survenit după ce aceasta a aflat că bărbatul are o amantă, pe Corina Caciuc. Ulterior, a izbucnit un mare scandal, în care impresara l-a acuzat pe soțul ei că împarte bunurile lor comune și averea acumulată împreună cu actuala lui parteneră.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Laurențiu Reghecampf este revoltat că Anamaria Prodan împarte casa lor cu Ronald Gavril 

Însă, la podcastul Bursucului, fostul fotbalist a explicat că, după separarea de Anamaria, el a luat lucrurile de la zero, întrucât mașina pe care o are acum și casa în care locuiește, în prezent, cu iubita lui, sunt cumpărate din banii proprii, întrucât a vrut să înceapă o viață nouă.

„Eu cu banii mei fac orice ce vreau”, a adăugat Reghecampf.

În acest sens, antrenorul de fotbal i-a adus critici dure fostei partenere, care, în timp ce îl acuză că împarte averea cu amanta, stă cu actualul iubit în casa pe care

au cumpărat-o pe vremea când erau căsătoriți: „Trei ani de zile a bătut apa în piuă că eu am amantă, păi tu ce ai acum? Mai stai și în casă cu el, la mine”.

Citește și: Cu ce se ocupă Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf. Cei doi au devenit din nou părinți

În plus, Laurențiu Reghecampf consideră că Anamaria Prodan face „niște chestii care nu sunt normale”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.