Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la Poliție cu acuzații de agresiune fizică. Ce s-a întâmplat între cei doi

Author: Alina Petre
Actualizat: 23 iun 2023, 04:25

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au ajuns la Poliție cu acuzații de agresiune fizică. Cei doi se află în aceste momente la Secția de Poliție din Snagov.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la bătaie și au ajuns la Secția de Poliție din Snagov. Din primele informații, se pare că cei doi s-au agresat reciproc.

Citeste si: Exclusiv! Anamaria Prodan, dezvăluiri la cald despre noua ei viață la aproape un an de la separarea de Laurențiu Reghecampf: "De când am aflat niște lucruri, trăiam cu o teamă"

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au luat la bătaie

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află la Poliția din Snagov, după ce s-au agresat. Momentan nu este cunoscut motivul scandalului.

Evenimentul vine în urma situației despre care s-a discutat zielele trecute, când antrenorul s-a prezentat la secția de poliție din Ilfov, acuzat de furt.

Potrivit surselor Kanald urmează să se emită ordine de protecții provizorii pentru amandoi.

”La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii.

În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat, în acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare.”

, a transmis Poliția.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se află în proces de divorț

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au decis să meargă pe drumuri separate după 15 ani de căsnicie. Anul trecut, antrenorul s-a mutat împreună cu actuala lui iubită, iar în urmă cu câteva luni a deveni tată pentru a treia oară.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să pună punct unei căsnicii de 15 ani.

Anul trecut, impresara a declarat public că divorțează de tatăl fiului ei.

Antrenorul Craiovei a decis să pună capăt mariajului cu impresara, refăcându-și viața alături de Corina Caciuc.

Tânăra a născut pe 19 mai, un băiețel. Încă de la momentul despărțirii, Anamaria Prodan îl acuză pe tatăl fiului ei că a cheltuit banii familiei. Mai mult, vedeta a mărturisit că vrea înapoi toate bunurile.

Corina și Laurențiu Reghecampf s-ar fi întâlnit, pentru prima oară, în Dubai, locul despre care se scrie că s-ar fi îndrăgostit. Apoi, cei doi au fost surprinși în Grecia, alături de mai mulți prieteni, la masă. Atunci, cei doi s-ar fi purtat precum două persoane care se află într-un cuplu.

Antrenorul și iubita lui ar locui împreună în apartamentul din Craiova. Despre Corina, însă, se cunoaște faptul că deține un salon de înfrumusețare, acesta fiind modul prin care tânăra reușește să strângă bani.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a lui Bebeto: „Te iubește tata mult”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.