Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au atras toate privirile la un eveniment. Iată cum s-au afișat cei doi la scurt timp după ce au devenit părinți

Author: Madalina Maftei

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au atras toate privirile la un eveniment. Iată cum s-au afișat cei doi la scurt timp după ce au devenit părinți

Sursa: Romania Tv

Recent, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au participat la un eveniment dedicat femeilor, care se desfășoară în București. Este una dintre puținele lor apariții publice împreună, mai ales de când au devenit părinții unui băiețel.

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova și iubita lui și-au făcut apariția la primul eveniment de când au devenit părinți. Cei doi au fost în centrul atenției la Gala Femeilor Remarcabile, evenimentul public care se desfășoară la Sala Tronului din Muzeul Național de Artă. 

Cum a apărut Laurențiu Reghecampf alături de Corina la un eveniment public

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au atras toate privirile la eveniment, mai ales că recent au devenit părinți.

Antrenorul a optat pentru o ținută complet neagră, iar partenera sa a purtat o cămașă albă și o pereche de pantaloni închiși la culoare, ținuta a fost accesorizată cu o geantă de mici dimensiuni, potrivit fanatik.ro.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf a născut pe 19 mai un băiețel, care a primit numele de Liam, fiind primul copil al cuplului, în timp ce antrenorul mai are doi băieți din relațiile anterioare.

Citeste si: Incredibil cum arată Corina Caciuc la nici două săptămâni după ce a născut! Proaspăta mămică are o siluetă de invidiat

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mulțumim doctorilor, asistentelor. Ne-am simțit extraodinar și suntem foarte fericiți ca Liam a avut parte de cele mai bune condiții”, a transmis Laurențiu Reghecampf, atunci când fiul lui s-a născut.

Întrebat de ce toți băieții lui au prenume care încep cu „L”, antrenorul Universității Craiova a oferit o explicație cât se poate de simplă. „Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a

spus Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: „Cine ar fi fost Laurențiu Reghecampf fără Anamaria Prodan?” Antrenorul de fotbal a răspuns la cea mai grea întrebare: „Mie nu îmi place să fiu monden”

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.