Laurențiu Reghecampf și Corina, fotografie emoționantă de ziua antrenorului: „Te iubesc”

Author: Lavinia Medrea

Laurențiu Reghecampf și Corina, fotografie emoționantă de ziua antrenorului: „Te iubesc”

Sursa: Instagram Laurențiu Reghecampf

Este o zi specială pentru Laurențiu Reghecampf astăzi. Antrenorul împlinește vârsta de 47 de ani, iar cu această ocazie a postat o fotografie emoționantă.

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani și a petrecut toată noaptea împreună cu iubita lui, Corina Caciuc. De asemenea, antrenorul a postat o fotografie emoționantă pe rețelele sociale, alături de un mesaj pe măsură.

Laurențiu Reghecampf și Corina, fotografie emoționantă de ziua antrenorului

Laurențiu Reghecampf este mult mai împlinit și fericit alături de Corina, actuala lui iubită, iar asta se poate vedea cu ochiul liber.

Pe lângă o relație fără greșeală, cei doi au și un copilaș sănătos și frumos, Liam.

Astăzi este o zi specială, deoarece antrenorul împlinește 47 de ani. Laurențiu a petrecut alături de Corina toată noaptea și s-au simțit bine unul în compania celuilalt, cu ocazia unei sărbători atât de importante.

Citeste si: Bat clopote de nuntă în familia lui Laurențiu Reghecampf. Luca, fiul cel mare al antrenorului, a cerut-o în căsătorie pe gimnasta Asiana Peng

Laurențiu Reghecampf, de dragul iubitei sale și din bucurie sufletească, a postat o fotografie alături de Corina, în care se sărută cu foc, alături de un mesaj atât de simplu, dar atât de semnificativ pentru relația celor doi.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

„Te iubesc, inimă!”, este mesajul lui Laurențiu Reghecampf, postat alături de fotografia în care o sărută pe Corina, pe rețelele sociale.

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani

Laurențiu Reghecampf a împlinit 47 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, antrenorul a avut un tort pe măsură, cu un design inedit.

Este vorba despre un tort cu marțipan albastru-închis, cu decoruri aurii și cu un desen în care este ilustrat alături de Corina și de fiul lor cel mic, Liam.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au atras toate privirile la un eveniment. Iată cum s-au afișat cei doi la scurt timp după ce au devenit părinți

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului, a postat și el un mesaj emoționant pe rețelele sociale, în care își arată iubirea față de tatăl său.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de لوكا (@lucareghecampf._)

„La mulți ani, tata! Te iubesc!”, a scris Luca Reghecampf, alături de o fotografie cu tatăl lui, Laurențiu Reghecampf.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.