Laurențiu Reghecampf, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a lui Bebeto: „Te iubește tata mult”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 31 mai 2023, 02:45

Laurențiu Reghecampf, urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a lui Bebeto: „Te iubește tata mult”

Sursa: Instagram

Astăzi, 31 august, Bebeto, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Anamariei Prodan își serbează ziua de naștere. Prin intermediul contului său de Instagram, antrenorul i-a transmis un mesaj emoționant fiului său

Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii. Acesta își serbează fiul, pe Bebeto, care astăzi împlinește 14 ani. Cu toate că trece prin momente grele, partenerul Corinei Caciuc nu a uitat de ziua copilului său.

Laurențiu Reghecampf, urare emoționantă pentru fiul ei

Deși trece printr-un divorț tumultos, Laurențiu Reghecampf are parte și de momente extrem de frumoase, deoarece iubita sa, Corina Caciuc, i-a dăruit un fiu.

Mai mult decât atât, astăzi, 31 august, Bebeto își serbează ziua de naștere.

„La mulți ani, Bebele meu- te iubește tata mult”, a scris Laurențiu Reghecampf în mediul online. Fanii nu au stat prea mult pe gânduri și l-au felicitat imediat, transmițându-i urări lui Laurențiu Reghecampf Junior.

Antrenorul a postat mai multe fotografii cu fiul său, făcute de-a lungul timpului, în care apar atât amândoi, cât și doar Bebeto.

Cei trei copii ai lui Laurențiu Reghecampf au nume care încep cu litera „L”. De-a lungul timpului, multe persoane s-au întrebat dacă acest lucru a reprezentat o pură coincidență sau dacă așa a vrut el să se întâmple.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii! Imaginea emoționantă publicată de Corina: „Te voi iubi întotdeauna”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Nu are nicio semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă și David Andrei, toată lumea îi spune Luca, dar pe el îl cheamă și David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Adrian, a fost dorința Anei să îi punem numele meu, iar Liam m-am gândit că dacă tot sunt cei doi băieți și eu cu «L », începem numele cu L, hai să găsim un nume care să se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a spus Laurențiu.

Laurențiu Reghecampf și-a pierdut fiica

Laurențiu Reghecampf a trecut prin momente terifiante în urmă cu mai mulți ani, atunci când fiica lui s-a stins din viață. Antrenorul susține că a reușit să treacă mai repede peste acest moment dureros, deoarece trebuia să își onoreze obligațiile din punct de vedere profesional.

„Da, rău! Eram și foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu, au fost niște momente dificile, mai ales că eram familia, fosta soție, au trăit totul la o intensitate maximă, eu atunci eram jucător la Steaua, jucam

și în cupele europene, aveam mai multă libertate să pot să plec din mediul ăla, trebuia să mă duc la muncă, trebuia să mă duc la meciuri, trebuia să intru pozitiv, trebuia să mă gândesc la cu totul altceva.

Citeste si: Anamaria Prodan, fotografie alături de presupusul iubit. Cât de îndrăgostită este sexy impresara

Eu cred că am trecut mai repede peste momentul ăla, dar în sufletul meu, în inima mea, a fost o tragedie foarte mare, mai ales că ne obișnuisem cu Ana Lisa”, a mai

spus Laurențiu Reghecampf Junior în cadrul emisiunii „40 de întrebări”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.