Laurențiu și Bianca, gesturi de dragoste după jigniri și lacrimi amare! Aflați ce fac concurenții mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 iun 2023, 19:00

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Laurențiu îi oferă gesturi de iubire pe ecran Biancăi după ce, în urmă cu doar o zi, a făcut-o să verse lacrimi amare.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu îi oferă gesturi de iubire pe ecran Biancăi, la doar o zi după ce a făcut-o să plângă și i-a aruncat vorbe grele.

Laurențu și Bianca, gesturi de dragoste după jigniri și lacrimi amare

Mâine, Laurențiu și Bianca sunt surprinși țipând și vorbind unul peste altul, după care dinamica discuției lor se schimbă total.

„Draga mea îi zici altcuiva. Ce folos să vorbești peste mine, că nu are importanță! Eu îți provoc repulsie, nu te uita! La baie! Simt că mă îngraș de la tine”, spune Bianca, cu tonul ridicat.

Citește și: Bianca iese plângând din casă, după ce Laurențiu îi spune că nu are suflet: „Trebuie să meargă, să și-l scoată”. Concurentul nu poate trece nici acum peste momentul din gală

„Te pup, draga mea”, îi răspunde Laurențiu. 

„Eu nu”, răspunde Bianca, în timp ce îi face semn cu mâinile că îl dă înapoi.

„Cum crezi! În fine”, răspunde Laurențiu, lăsându-se pe spate la gestul făcut de Bianca.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După ce Laurențiu a insistat cu tachinările și cu zâmbetele, Bianca a dat semne că se înmoaie și a început să râdă la gesturile pe care Laurențiu le-a făcut la adresa ei. 

„Da, ești frumușel, dar mă enervezi așa că gata!”, exclamă Bianca.

„Să se ducă de pe ecran. Mă pupi?”, întreabă Laurențiu.

Citește și: Apropierea dintre Irina și Laurențiu pare să nu fie pe placul Biancăi. Comentariul lui George vis-a-vis de ceea ce a fost între ea și Laurențiu o scoate din sărite: „Vrei să-i torn Larisei ce ai făcut ieri?”

„Nu”, răspunde Bianca, moment în care amândoi încep să râdă, după care fac o inimioară pe ecran, împreună. 

Bianca îl cheamă pe Laurențiu în camera roșie: „Vino să mă pupi”

Deși ieri părea că nici Bianca, nici Laurențiu nu vor să mai aibă vreo legătură unul cu altul, concurentul chiar afirmând că simte o repulsie când o vede pe Bianca și nu vrea s-o mai vadă pe ecran pentru că este lipsită de suflet, Bianca l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie ca să o pupe.

„Laurențiu, vino să mă pupi, eu pe tine te-am pupat”, a spus Bianca, aflată în camera roșie.

Aflați ce se întâmplă mâine, 1 iulie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?