Laurențiu și Lorena au făcut următorul pas în relația lor: „E băiețel”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 dec 2023, 17:08

Laurențiu și Lorena sunt pregătiți să se mute împreună! „O iubesc foarte mult!”

Sursa: Instagram

După eliminarea din „Casa Iubirii”, Laurențiu a sărit direct în brațele iubitei sale, Lorena. Cei doi fosți concurenți s-au cunoscut în cadrul emisiunii și formează în continuare un cuplu.

Laurențiu a venit în emisiune pentru a-și găsi jumătatea, însă începuturile sale au fost îndoielnice, întrucât, spunea el, îl atrăgeau mai multe femei în același timp. 

Se pare că, în cele din urmă, cea care a reușit să ajungă la inima fostului concurent a fost Lorena. Cei doi formează și acum unul dintre cele mai iubite cupluri formate în emisiunea „Casa Iubirii”, iar fanii abia așteaptă să afle noutățile. 

Lorena și Laurențiu și-au surprins din nou urmăritorii din mediul online, după ce au anunțat că familia lor s-a mărit cu încă un membru. Este vorba despre un pisoiaș superb care le va întregi familia, pentru moment.

Laurențiu și Lorena, pregătiți pentru pasul următor. Cei doi se mută împreună

Astfel, acesta a fost invitat la „Culisele Iubirii”, emisiune prezentată de Bianca Comănici, unde a vorbit despre revederea cu Lorena, dar și despre planurile lor de viitor.

Citește și: Când se termină sezonul 2 Casa iubirii! Andreea Mantea a anunțat când va avea loc Marea Finală! „Oricare dintre voi poate pleca acasă!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților rămași în competiție

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurențiu a dezvăluit în exclusivitate că se vor muta împreună și urmează planuri mari în ceea ce privește relația dintre aceștia. 

„Noi am fost ca două pisici. Am ajuns la te iubesc. O iubesc foarte mult. Eu cred că ne iubeam de dinainte de date-ul din Brașov, dar așteptam validarea fiecăruia.”

Andreea Mantea a făcut anunțul șocant în urma căruia Laurențiu a părăsit „Casa Iubirii.” 

„În dimineața în care am avut gala am spus o rugăciune, nu m-am rugat nici să rămân, nici să plec,”  a

declarat acesta la „Culisele Iubirii”.

Cu toate acestea, Laurențiu este acum mult mai fericit, deoarece are șansa de a petrece tot timpul alături de iubita sa. 

Citește și: Surpriză de proporții pentru fetele din Casa iubirii! Un nou concurent își va face apariția în emisiune! Aflați ce reacții va stârni noul băiat dar și cum va fi primit de fete, luni, 20 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D