Laurențiu și Lorena, întâlnire cu peripeții în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca! „Dacă ar trebui să mai fac încă o dată că să văd o reacție aș face-o!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 22 iul 2023, 19:05
Foto(6)

Laurențiu a dat cărțile pe față și i-a explicat Lorenei gestul pe care l-a făcut față de Bianca! „N-am făcut-o intenționat dar mă bucur că ți-am văzut o reacție!” Iată ce și-au spus cei doi îndrăgostiți în camera roșie!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize, de noi momente de senzație, de întâlniri romantice, dar și de multe controverse și răsturnări neașteptate de situație care de deseori le provoacă dificultăți mai ales celor care au deja o relație în cadrul show-ului. După ce în ediția precedentă Larisa și George au anunțat că formează oficial un cuplu în emisiune, astăzi, Lorena și Laurențiu s-au reîntâlnit în camera roșie unde s-au sărutat din nou cu patos, semn că relația lor capătă din ce în ce mai mult contur.

Laurențiu și Lorena, în camera roșie! Concurenta i-a cerut explicații lui Laurențiu pentru gestul lui față de Bianca

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Bianca l-a invitat pe Laurențiu în casa fetelor pentru a-i oferi un ultim dans. În ciuda faptului că de câteva zile și-a îndreptat toată atenția asupra Lorenei și a recunoscut că o place, concurentul a decis să meargă să danseze cu fosta lui admiratoare, spre uluirea tuturor.

De departe cea mai uimită și deranjată de gestul la care a recurs Laurențiu a fost Lorena, care nu se aștepta că partenerul ei să se comporte astfel.

În cele din urmă, Laurențiu a chemat-o pe Lorena în camera roșie pentru încerca să îi explice de ce a recurs la acel gest față de Bianca. Vizibil afectată și geloasă, Lorena s-a arătat destul de distanță față de partenerul ei și i-a mărturisit că nu i-a plăcut deloc atitudinea lui.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pe de altă parte, Laurențiu i-a spus că se bucură enorm că a reușit prin gestul lui să îi stârnească o reacție care i-a confirmat faptul că îl place și că este geloasă pe rivala ei.

Citește și: Larisa și George, noul cuplu din Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți și-au mărturisit sentimentele reciproc! „Vrei să fii prima mea iubire?” Iată ce surpriză i-a pregătit George iubitei sale

Citește și: Bianca și Lorena, schimb de replici acide în Casa iubirii! Cele două rivale și-au declarat război! „Nu ți-am fost confidentă?” Lorena are de gând să lupte cu toate armele pentru Laurențiu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.