Laurențiu și Lorena, primul pas spre împăcare! Iată cum a decurs întâlnirea celor doi în camera roșie! Concurentul nu s-a putut abține și a sărutat-o pe frumoasa brunetă! Cum a reacționat Catinca

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2023, 19:00

Lorena, fata in fata cu Laurențiu

Sursa: Captură KANAL D

Lorena și Laurențiu s-au sărutat în camera roșie și au recunoscut că își doresc enorm să se împace! Iată ce reacții s-au iscat în casa fetelor și la ce gest a recurs Catinca pentru a tulbura întâlnirea rivalei sale!

Concurenții din Casa iubirii au avut parte și astăzi de un carusel de emoții, stări și întâmplări de senzație. După o lungă perioada de pauză, în care au continuat să se tachineze reciproc, Lorena și Laurențiu au făcut azi primul pas către împăcare. Cei doi concurenți s-au întâlnit în camera roșie, pentru a încerca să își clarifice situația și pentru a-și rezolva neînțelegerile ce i-au adus în pragul unei despărțiri definitive.

Laurențiu și Lorena s-au reapropiat în camera roșie! Cei doi tineri au făcut primul pas spre împăcare

În ediția de astăzi, în platoul emisiunii Casa iubirii a plutit o atmosferă romantică, însă s-au iscat și mici tensiuni în rândul concurenților. Din clipa în care Laurențiu a complimentat-o pe Catinca, Lorena a hotărât să pună piciorul în prag și să ia atitudine deoarece pericolul de a-l pierde definitiv pe Laurențiu este din ce în ce mai mare.

Citește și: Laurențiu, lovitură cumplită pentru Lorena! Tânărul a complimentat-o pe Catinca și a dat de înțeles tuturor că are de gând să își îndrepte atenția către ea! Iată cum a reacționat fosta lui iubită, Lorena! „Mi se pare că e bătaie de joc!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dornică să clarifica lucrurile și chiar să se împace, Lorena l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie, unde au discutat despre toate problemele lor și despre situația în care au ajuns în ultima vreme, încercând să găsească o soluție. Lorena i-a propus partenerului ei de discuție un fel de joc în care a preferat să scrie pe hârtie tot ceea ce i-a deranjat unul la celălalt, dar și posibile soluții pentru a găsi un numitor comun și pentru a reporni la drum împreună.

La un moment dat, Catinca a decis, la îndemnul colegelor sale, să meargă în camera roșie, pentru a le duce câte o sticlă de apă celor doi concurenți, dar și pentru a le deranja totodată conversația. In cele din urma, Lorena si Laurențiu si-au păstrat calmul si după plecarea Catincăi si-au reluat discuția si s-au apropiat din ce in ce mai mult. 

Citește și: „Radu, ai copil?” Postarea lui Radu de la Casa iubirii care i-a alertat pe fanii emisiunii. În ce ipostază a fost surprins concurentul

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.