Laurențiu Suciu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Nu am mai fost bine..” Ce a pățit fostul concurent de la Casa iubirii în ultimii ani? Fanii s-au îngrijorat

Autor: Laura Macovei

Laurențiu Suciu, despre decizia care i-a schimbat viața: „Nu am mai fost bine..”

 
Sursa: Instagram

Laurențiu Suciu, fost concurent în sezonul 2 al emisiunii „Casa Iubirii”, a postat un mesaj care i-a pus pe gânduri pe fani. Cu toate acestea, totul a avut o notă pozitivă.

Laurențiu Suciu a avut parte de o schimbare majoră în viața sa. Dacă în urmă cu câțiva ani acesta nu se simțea atât de bine, fostul concurent consideră că în prezent a ajuns să fie cea mai bună versiune a sa. 

Ce decizie radicală a luat Laurențiu Suciu cu privire la viața sa

Fostul concurent al sezonului 2 „Casa Iubirii” a decis să nu se mai înconjoare de persoane care să-l tragă în sus, lipsite de ambiții și obiective.

Astfel, tânărul susține că a luat cea mai bună decizie și se simte extrem de bine de atunci. 

Citește și: „Bebeluș...” Lorena s-a afișat cu „burtica de gravidă”?! Cum a surprins-o Laurențiu pe fosta concurentă de la „Casa iubirii”

„Se împlinesc câțiva ani de când nu am mai fost atât de bine și singura diferență făcută în acești ani e că acum m-am înconjurat doar de oameni de calitate cu ambiții și obiective mărețe,” a

spus Laur Suciu într-un Insta Story.

Citește și: „Am ajuns pe masa de operație” Ce se întâmplă în aceste momente cu Laurențiu, fostul concurent din Casa Iubirii

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Schimbare de look pentru Laur Suciu. Cum s-a afișat fostul concurent pe rețelele sociale

În urmă cu câteva luni, Laur Suciu a suferit o schimbare de look care i-a surprins pe fani. 

Se pare că Laurențiu a decis să își vopsească părul, dar doar în partea de sus. Fostul concurent a ales o nuanță de gri.

Laur Suciu a mers la salon, unde hairstylistul a trecut imediat la treabă.

Citește și: Cum arată mama și sora lui Laurențiu de la „Casa iubirii”! Fostul concurent seamănă leit cu cele două femei

Nu este o surpriză că fostul concurent are mare grijă de aspectul său, precum și de sănătatea sa fizică și mentală.

Sportul este extrem de important pentru Laur, care promovează un stil de viață sănătos chiar și în mediul online.

În prezent, Laurențiu formează un cuplu cu Lorena. Cei doi s-au cunoscut în emisiune și, deși au avut parte și de o despărțire în afară, au decis că viața lor este mult mai frumoasă împreună.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?